Tietosuojakäytäntö

ONLINE-OSTAMISTA KOSKEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
SUORAMARKKINOINTIA KOSKEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
NORDICAGOLF-TILIÄ KOSKEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
ASIAKASPALVELUA KOSKEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
EVÄSTEITÄ KOSKEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

NordicaGolf pitää tietosuojaa erittäin tärkeänä, ja haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä henkilötietojesi käsittelystä. 

Sen vuoksi olemme määritelleet toimintatavat, joiden mukaisesti henkilötietojasi käsitellään ja suojataan.

Kuka valvoo henkilötietojasi?
Ruotsalainen yhtiö NG Partners AB (”NordicaGolf”) toimii meille toimittamiesi henkilötietojen valvojana ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. 

NG Partners AB
Hagagatan 12
113 48 Stockholm
Ruotsi

Osakeyhtiörekisteri:
Bolagsverket/Swedish Companies
Registration Office
Y-tunnus: 556695-7261
ALV-rekisterinumero: ALV-numero SE556695726101

Missä tietojasi säilytetään?
Sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan talousalueella (“ETA”), mutta henkilötietojasi voidaan myös siirtää ja käsitellä ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavien lakien mukaisesti.

ETA-alueen ulkopuolelle kohdistuvissa siirroissa NordicaGolf käyttää mallisopimuslausekkeita ja Privacy Shield -järjestelyä takeina niiden maiden osalta, joihin liittyen Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyttä koskevaa päätöstä.

Kenellä on pääsy tietoihisi?
Tietojasi voidaan jakaa NordicaGolf-konsernin sisällä.

Paikallinen NordicaGolf-yhtiö toimii henkilötietojen käsittelijänä, joka käsittelee henkilötietoja ruotsalaisyhtiön puolesta.

Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle. Löydät kussakin prosessissa käytettävät kolmannet osapuolet alta.

Mikä on käsittelyn oikeudellinen peruste?
Sinulta keräämiemme henkilötietojen käsittelyn osalta ilmoitamme jokaisessa tapauksessa, onko henkilötietojen ilmoittaminen lakisääteistä vai vaaditaanko sitä sopimuksen solmimiseen sekä onko henkilötietojen ilmoittaminen pakollista ja mitä henkilötietojen ilmoittamatta jättämisestä mahdollisesti seuraa.

Mitä oikeuksia sinulla on? 
Oikeus saada nähtäväksi: 

Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä yhtiöön [BRAND], joka toimittaa henkilötietosi sinulle sähköpostilla.

Oikeus siirrettävyyteen:  
Aina, kun NordicaGolf käsittelee automatisoidusti henkilötietojasi antamasi luvan tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio sinulle tai toiselle osapuolelle siirretyistä tiedoistasi. Tämä koskee vain meille antamiasi henkilötietoja.Aina, kun NordicaGolf käsittelee automatisoidusti henkilötietojasi antamasi luvan tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio sinulle tai toiselle osapuolelle siirretyistä tiedoistasi. Tämä koskee vain meille antamiasi henkilötietoja.

Oikeus oikaisuun:  
Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä. 

Jos sinulla on NordicaGolf-tili, voit muokata henkilötietojasi tili.

Oikeus poistaa:
Sinulla on oikeus poistaa NordicaGolf-yhtiön käsittelemiä henkilötietoja milloin tahansa seuraavia tilanteita lukuun ottamatta

  • sinulla on avoin asia asiakaspalvelussa
  • sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu tai on toimitettu osittain
  • sinulla on maksamaton velka NordicaGolf:lle, maksutavasta riippumatta
  • sinua epäillään palveluidemme väärinkäytöstä tai olet käyttänyt palveluitamme väärin viimeisten neljän vuoden aikana
  • velkasi on myyty kolmannelle osapuolelle viimeisten kolmen vuoden aikana tai yhden vuoden aikana edesmenneiden asiakkaiden osalta
  • jos olet tehnyt ostoksia, säilytämme ostoon liittyvät henkilötietosi kirjanpitosäännösten perusteella

Oikeutesi kieltää suoramarkkinointi:
Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksissa tehdyt profilointianalyysit.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:

  • noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita
  • muokkaamalla NordicaGolf-tilin asetuksia

Oikeus rajoitukseen:
Sinulla on oikeus pyytää, että NordicaGolf rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:

  • Jos kiellät NordicaGolf:s-yhtiön oikeutettuun etuun perustuvan käsittelyn, NordicaGolf-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä oikeutetun edun varmennuksen aikana.
  • Jos ilmoitat henkilötietojesi olevan virheellisiä, NordicaGolf-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä henkilötietojen oikeellisuuden tarkistuksen aikana.
  • Jos käsittely on laitonta, voit vastustaa henkilötietojen poistoa ja pyytää sen sijaan pidättäytymistä henkilötietojesi käsittelystä.
  • Jos NordicaGolf ei enää tarvitse henkilötietoja, mutta tarvitset niitä oikeusvaateilta puolustautumiseen.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: 
Jos mielestäsi NordicaGolf käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

ONLINE-OSTAMISTA KOSKEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi hallinnoidaksemme online-tilaustasi yhtiössä NordicaGolf käsittelemällä tilauksiasi ja palautuksiasi online-palveluissamme ja lähettääksemme sinulle ilmoituksia toimituksen tilasta tai mahdollisista ongelmista tuotteidesi toimituksessa. 

Käytämme henkilötietojasi maksujesi hallinnoimiseen.

Käytämme tietojasi myös tuotteisiin liittyvien reklamaatioiden ja takuuasioiden käsittelyyn.

Henkilötietojasi käytetään, jotta voimme tunnistaa sinut ja varmistaa, että ikäsi oikeuttaa sinut online-ostoksiin, sekä osoitteesi vahvistamiseksi ulkoisilta kumppaneilta. 

Haluamme tarjota sinulle erilaisia maksuvaihtoehtoja ja teemme analyysejä, mukaan lukien maksuhistoriasi ja luottotietojen tarkistukset, selvittääksemme, mitkä maksutavat ovat sinulle mahdollisia. 

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Keräämme seuraavia henkilötietoja

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • maksutiedot ja maksuhistoria
  • tilaustiedot

Jos sinulla on NordicaGolf-tili, käsittelemme myös tilin, kuten:

  • tili-ID
  • ostoshistoria

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; yrityksille osoitteesi vahvistamiseksi, viestintätoimistoille tilausvahvistuksen lähettämiseksi, varasto- ja jakelutoimittajille tilauksesi toimituksen yhteydessä. Maksupalveluiden toimittajille maksuasi varten. Luottotietoyrityksille tunnistamista ja luottotarkistuksia varten, sekä perintäyrityksille.

Huomaa, että monilla näistä vastaanottavista yrityksistä on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta NordicaGolf pystyy hallinnoimaan tilaustasi ja toimittamaan sen sinulle.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin olet aktiivinen jäsen.

SUORAMARKKINOINTIA KOSKEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle etuja markkinointitarkoituksessa, tietoa kyselytutkimuksista sekä kutsuja sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimitse ja postitse.

Optimoidaksemme NordicaGolf-kokemuksesi toimitamme sinulle asianmukaista tietoa, tuotesuosituksia, muistutuksia ostoskoriisi jääneistä tuotteista sekä yksilöityjä etuja. Kaikki nämä palvelut perustuvat aiempiin ostoksiisi, klikkauksiisi ja meille antamiisi tietoihin.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja 

  • yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postinumero
  • sukupuoli (jos ilmoitat tiedon meille)
  • klikkaamasi tuotteet ja edut

Jos sinulla on NordicaGolf-tili, käsittelemme myös tilin, kuten 

  • nimi 
  • osoite
  • ikä
  • ostoshistoria
  • navigointisi ja klikkauksesi sivustolla

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; mediatoimistoille ja teknisille toimittajille fyysisen ja digitaalisen suoramarkkinoinnin jakelua varten. 

Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, NordicaGolf-konsernin ulkopuoliselle osapuolelle. 

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi, jonka annat hyväksyessäsi suoramarkkinoinnin. Tämä ei koske postitse lähetettävää markkinointimateriaalia (kuvastot mukaan lukien), joka lähetetään sinulle oikeutetun etumme perusteella.

Oikeus peruuttaa lupasi:
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn ja kieltää suoramarkkinointi.

Niin tehdessäsi NordicaGolf ei enää pysty lähettämään sinulle lupaasi perustuvia suoramarkkinointietuja tai tietoja.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:

  • noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita
  • muokkaamalla NordicaGolf-tilin asetuksia

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi suoramarkkinointiin, kunnes peruutat lupasi. 

Tämän jälkeen henkilötietosi poistetaan.

NORDICAGOLF-TILIÄ KOSKEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi luodaksemme sinulle henkilökohtaisen asiakastilin ja hallinnoidaksemme sitä, jotta voimme tarjota sinulle yksilöidyn ja asianmukaisen NordicaGolf-kokemuksen. 

Annamme sinulle tilaushistoriaasi ja tilauksiasi koskevia tietoja ja mahdollistamme tilisi asetusten käsittelyn (mukaan lukien toiveet markkinoinnista). Tarjoamme sinulle myös helppoja tapoja pitää tiedot, esimerkiksi yhteys- ja maksutiedot, ajan tasalla. Lisäksi annamme sinulle kokosuosituksia sekä mahdollisuuden tallentaa tuotteita ostoskoriisi ja arvostella meiltä ostamiasi tuotteita.

Tarjotakseen sinulle asianmukaisia tuotesuosituksia NordicaGolf käsittelee navigointi- ja selauskäyttäytymistäsi digitaalisilla alustoillamme, ostoshistoriaasi, tuotearviointejasi sekä tietoa, jota olet antanut meille tilisi kautta.

Millaisia henkilötietoja keräämme?
Käsittelemme aina sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, jotka syötät kirjautuessasi NordicaGolf-tilille. 

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja, jos annat tiedot meille:

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero
  • syntymäaika 
  • sukupuoli 
  • maa 
  • tiliasetukset

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja, jos teet ostoksia

  • tilaushistoria
  • toimitustiedot
  • maksuhistoria

Käsittelemme myös seuraavia evästeisiisi liittyviä henkilötietoja

  • klikkaushistoria
  • navigointi- ja selaushistoria

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Verkkosivuston optimointiin käytämme verkkosivustojen kehittäjiä ja analysointityökaluja tuotearviointiin.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Tiliisi liittyvien henkilötietojen käsittely perustuu lupaasi, jonka annat luodessasi NordicaGolf-tilin.

Henkilötietojesi käsittely asianmukaisen tuotetiedon tarjoamiseksi sinulle perustuu oikeutettuun etuumme.

Oikeus peruuttaa lupasi:
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn. Niin tehdessäsi tilisi lakkautetaan eikä NordicaGolf pysty tarjoamaan sinulle edellä mainittuja palveluita.

Miten kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin sinulla on aktiivinen NordicaGolf-tili.

Sinulla on milloin tahansa oikeus lakkauttaa tilisi. Jos teet niin, tilisi olemassaolo lakkaa eikä sinua enää pidetä aktiivisena. Säilytämme henkilötietosi, jos laki sitä vaatii tai vireillä on kiista.

Kun tilisi on lakkautettu, tietosi poistetaan.

ASIAKASPALVELUA KOSKEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi hallinnoidaksemme kyselyitäsi sekä käsitelläksemme tuotteisiin liittyviä reklamaatioita, takuuasioita ja tekniseen tukeen liittyviä asioita sähköpostilla, chatissa, puhelimessa ja sosiaalisessa mediassa.

Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä, jos tilauksessasi on ongelma.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme kaikkia meille antamiasi tietoja, mukaan lukien seuraavat tiedot

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • syntymäaika
  • maksutiedot ja maksuhistoria
  • tilaustiedot
  • tili-numero
  • kaikki asiaan liittyvä kirjeenvaihto

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu yhtiön NordicaGolf:s oikeutettuun etuun.

EVÄSTEITÄ KOSKEVA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön.

Miten käytämme evästeitä?
Pysyvillä evästeillä tallennamme aloitussivuasi koskevat tiedot ja kirjautumistietosi, jos sisäänkirjautuessasi valitset ”Muista minut”. 

Käytämme evästeitä suosikkituotteidesi tallentamiseen.

Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät filtteri-toimintoa sekä tarkistamme, oletko sisäänkirjautuneena tai lisäätkö tuotteen ostoskoriisi. 

Käytämme sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.  

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä tarjoavat sosiaalisen median kanavat, kuten Twitter, Facebook ja Vimeo, ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla.

Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Käytämme analysoivaa työkalua statistiikan keräämiseen sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista materi

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Yhdistämme evästeesi henkilötietoihisi vain, jos olet kirjautunut NordicaGolf-tilille.

Jos olet kirjautunut tilillesi, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
NordicaGolf ei säilytä henkilötietojasi. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. HUOM! Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista ominaisuuksista.