Ostoehdot

Lataa...

Hinnat

Kaikki tuotteiden hinnat NordicaGolfissa sisältävät arvonlisäveron 25%. Vahvistetun tilauksen jälkeen hinnat voivat muuttua yllättävien olosuhteiden takia, joita voivat olla esimerkiksi: merkittävät hinnanmuutokset raakamateriaaleissa, valuuttamuutokset tai muuttuneet verot.

Maksu

NordicaGolf tarjoaa sinulle kolme erilaista maksuvaihtoehtoa:

  • Kortilla maksaminen: Visa / Maestro / Mastercard
  • Klarna - Lasku 
  • PayPal

Korttimaksut

Voit maksaa tilauksesi Visa, Maestro tai Mastercard pankki-/luottokortilla. Korttimaksusi lähetetään suojatusti Klarnan kautta mikä toimii maksupalvelukumppaninamme. NordicaGolf ei tallenna korttinumeroasi maksun jälkeen. 

 

Laskulla tilaaminen

Voit halutessasi maksaa tilauksesi Klarna-laskulla. Mikäli valitset Klarna-laskun maksutavaksi, lähetämme laskun sähköpostitse kun tilauksesi lähetetään varastoltamme. Sinulla on 30 päivää aikaa maksaa lasku kuluttomasti.

Jos et maksa laskuasi viimeistään eräpäivänä, lähetämme sinulle maksumuistutuksen, kun laskun erääntymisestä on kulunut 14 päivää. Klarna veloittaa maksumuistutuksesta 5 EUR sekä korkolain mukaista viivästyskorkoa viivästyneestä maksusta. Jos lasku on edelleen maksamatta maksumuistutuksen jälkeen, Klarna voi siirtää laskun perintään.

Toimitukset

Lähetämme kaikki tilaukset arkipäivisin 48 tunnin sisällä. Tämä aika johtuu siitä, että kokoamme kaikki golfmailat alusta loppuun itse - sinun toiveidesi mukaisesti.

Toimitukset postin ja UPS:n kautta kestävät 2-4 arkipäivää.

Mikäli toimituksessa ilmenee viivästyksiä, ilmoitamme sinulle siitä sähköpostitse. Asiakkaana sinulla on oikeus perua tilaus toimitusviivästyksien johdosta. Teemme aina parhaamme, että voimme toimittaa tilauksesi. Joskus voi ilmetä tilanteita ettemme voi toimittaa tilaustasi johtuen siitä, että tavarantoimittaja ei ole pysty täyttämään sitoumuksia. Emme korvaa toimituksien viivästymisiä.

Jos tilaamaanne tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, ilmoitamme sinulle sähköpostitse seuraavan mahdollisen toimituspäivän.

NordicaGolf vastaa lähettämistään toimituksista varastosta sinulle (vauritoitunut tai hukkunut tavara). Jos havaitset paketin ja/tai tuotteen vaurioituneen kuljetuksessa, kuvaa havaitut viat/vauriot ja säilytä pakkaus. Reklamaatio tulee tehdä pikimmiten sen havaittuasi.

 

Toimituskulut

Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, yleensä se on 5-15 euroa. 
Kirje: 5,90-8,90€, DHL/Schenker:11,90-14,90€

Yli 99 euron tilauksissa toimitus on ilmainen.  

Hakematta jätetyistä tilauksista asiakkaalta peritään tuotteen normaalit toimituskulut sekä 30 euroa hallinnollisiin kuluihin. 

100 % Asiakastyytyväisyys

Täydellisen mailan löytäminen on haasteellista, mutta tavoitteemme on, että jokainen asiakas löytää juuri itselleen sopivan golfmailan.  Tämän takia Sinulla on mahdollisuus testata ja kokeilla tilaamiasi golfmailoja* 30 päivän ajan ostopäivästä.
Mikäli maila ei pelatessa tunnu hyvältä, etkä ole tyytyväinen, voit palauttaa sen meille. Saat takaisin 80% golfmailan arvosta lahjakortin muodossa. Lahjakortti on voimassa vuoden sen myöntöpäivästä. Asiakas maksaa itse tuotteiden palautuskustannukset. 

Tämä tarjous on voimassa kaikissa tuotteissa missä on ikoni "Kokeilee 30 päivää". Ikoni näkyy tuotesivulta. Mikäli ikonia ei ole, tarjous ei päde.

Voit myös palauttaa golfmailat 14 päivän sisällä ja saada rahasi takaisin mikäli ne ovat käyttämättömiä. Ei koske klubeja, joissa olet tehnyt omat valintasi (custom fit).

 

 

*Kokeiluoikeus ei koske mailoja merkeiltä Wilson, Spalding, Legend, Cobra, TaylorMade, Titleist, Ping ja Mizuno ja on käytettävissä maksimissaan kolme (3) kertaa. 

Try-out-takuu ei koske seuroja, joissa olet tehnyt omat henkilökohtaiset valintasi.

 

Palautusoikeus 

Asiakkaalla on oikeus 14 päivän palautusoikeuteen. 
Palautusoikeus koskee kaikkia tuotteitamme ja mailojamme, lukuunottamatta Wilsonin tuotteita.  
Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä paketissaan. 

14 päivän peruutusaika ei koske tilauksia, joissa olet tehnyt henkilökohtaisen valinnan.

Jos haluat palauttaa ostamasi tuotteet tai ilmoittaa viallisesta tuotteesta, ota yhteys pikimmiten Nordicagolfiin sähköpostitse info@nordicagolf.fi.

Asiakas maksaa itse tuotteiden palautuskustannukset. Vaihtoehtoisesti voimme lähettää palautussetelin ja tällöin pidätämme 12,95€ postituskuluja hyvityksen yhteydessä.

Takuu ja reklamaatio

Sinulla on 12 kuukauden takuu koskien valmistus- ja materiaalivikoja. Me pidätämme oikeuden tutkia kaikki palautetut tuotteet, ja tehdä päätöksen päteekö takuu kyseisessä tapauksessa. Tuotteen normaali kuluminen, vanheneminen tai väärinkäytöksistä aiheutuva kuluminen tai rikkoutuminen eivät ole korvattavia vikoja. 

Kaikissa palautuksissa tai takuuta koskevissa asioissa ota yhteys NordicaGolfin asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Palautuksissa saat meiltä palvelunumeron, jota käytetään tuotteiden palautuksen.

 

Mikäli tuote on viallinen tai olemme toimittaneet väärän tuotteen, vastaamme toimituksesta. Saat tällöin kuluitta palauttaa tuotteen lähettämällämme rahtisetelillä. 

Online Dispute Resolution

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Asiakaspalvelu

Sähköposti: info@nordicagolf.fi 
Puhelinnumero:  +358 75 3251 1880

På svenska/ In English:
+46 0(8) 30 9000