Lataa...

Yksityiskohdat

MLM2PRO on launch monitor ja golfsimulaattori, joka antaa sinulle täydellisen kuvan pelistäsi. Kahden kehittyneen kameran ja Doppler-tutkan ansiosta saat videopalautetta ja tarkkoja lukemia jokaisesta golflyönnistä. Yhdistä MLM2PRO Android- tai Apple-puhelimen tai -tabletin kanssa tallentaaksesi useita eri kuvakulmia lyönnistäsi ja nähdäksesi, miten golfpelisi paranee.

Kaksi optista kameraa yhdistettynä tutkan käsittelyyn tarjoavat tarkan tarkkuuden. Laitteessa on Shot Vision ja Impact Vision useita swingin toistovaihtoehtoja varten. Pääset pelaamaan yli 30 000 virtuaalisella golfkentällä ja mittaamaan 13 parametria - joista 6 on perusparametreja, kuten pyörimisnopeus ja pyörimisakseli. Laitteessa on myös Rapsodo Combines, jossa on 24 lyöntiä, 2 lähestymiskohdetta ja 1 draiverikohdetta, jotka soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Pakkaus sisältää Rapsodo MLM2 Pro, Haack Driving Golf Net & Golf Mat 90x150 cm.

Tekniset tiedot

Pack1
Arvostelut

Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!