Laatu-opas käytetyille golfpalloillemme

Lataa...

Myymme myös käytettyjä golfpalloja, ns. järvipalloja.

Kierrättäminen on ekologista. Myymämme kierrätetyt pallot näyttävät ja toimivat aivan kuten uudet golfpallot. Järvipallojen hinnat ovat kuitenkin edullisempia kuin vastaavien uusien golfpallojen, joten sinulla on mahdollisuus nauttia suosikkimerkkisi golfpalloista edullisesti laadusta tinkimättä.

Käytetyt golfpallot pestään, lajitellaan merkin ja tyypin mukaan, ja luokitellaan sen jälkeen värin ja pinnan kunnon mukaan. Golfpallon kunto määrittää sen luokan sekä kuinka erottelemme hyvät pallot ensiluokkaisista golfpalloista.

Kierrätettyjen golfpallojen luokat on lueteltu alla. Luokka ja numero ilmoittavat käytetyn golfpallon kunnon.

LUOKKA A - Ensiluokkainen kunto - Tämän golfpallon ulkonäkö ja tuntu vastaavat uutta golfpalloa.

A-laatuiset golfpallot ovat parhaita saatavilla olevia kierrätettyjä golfpalloja, ja ne ovat monen golfaajan valinta taitotasosta riippumatta. A-pallo sekä näyttää että tuntuu pallolta, jota on lyöty enintään yhden reiän pelin ajan, ja sen vuoksi kutsummekin niitä "yhden pelin ihmeiksi".

Ensiluokkainen kunto - Tämän golfpallon ulkonäkö ja tuntu vastaavat uutta golfpalloa. Tässä pallossa näkyy hyvin vähän käytön jälkiä, ja siinä on alkuperäinen väri ja kiilto. Näissä golfpalloissa voi olla pieniä pelaajan merkintöjä sekä joukkueen tai yritysten logoja.

Muut jälleenmyyjät saattavat käyttää tästä luokasta nimitystä AAAA, HELMI, TÄYDELLINEN, YKKÖSLUOKKA, LUOKKA 1.


LUOKKA B - Erittäin hyväkuntoinen - Vastaava kuin golfpallossa, jolla on pelattu muutama reikä.

B-luokan kierrätetyt golfpallot ovat puhtaita ja pelattavia, ja luokitellaan erittäin hyväkuntoisiksi. Palloissa on pieniä pinnan epäpuhtauksia ja vähäisiä tai kohtalaisia mustetahroja. A-luokan pallojen pinnan tahrat tai pienet virheet eivät vaikuta pallon lentorataan, etäisyyteen tai kulkusuuntaan.

Erittäin hyväkuntoinen - Tämän golfpallon kunto vastaa palloa, jolla on pelattu muutama reikä. Pallossa saattaa olla pieniä kauneusvirheitä tai värinmuutoksia joissakin kuopista. Kiillossa ja värissä saattaa olla pieniä eroja. Ei vaikutusta eheyteen tai lento-ominaisuuksiin. Näissä golfpalloissa on pelaajan merkintöjä, joukkueen tai yrityksen logoja.

Other retailers may describe this grade as AAA, NEAR MINT, NEAR PERFECT, 2nd QUALITY, GRADE 2.


LUOKKA C - Hyväkuntoinen - Näissä käytetyissä golfpalloissa saattaa olla pieniä kulumia ja tahroja.

C-luokan kierrätetyt golfpallot ovat parasta vastinetta rahalle tämän päivän suosituimpien pallojen joukossa. C-luokan säästöpakkauspallot ovat täysin pelattavia ja sopivat täydellisesti satunnaiselle golfaajalle tai vasta-alkajalle.

Hyväkuntoinen - Näissä käytetyissä golfpalloissa voi olla pieniä kulumia ja tahroja. Väri voi olla haalistunut ja painopinta voi olla tuhriintunut. Saattaa sisältää korkeamman luokan x-out-palloja ja harjoitusmalleja. Ei sisällä viiltoja. Näissä golfpalloissa on pelaajan merkintöjä, joukkueen tai yrityksen logoja.

Muut jälleenmyyjät voivat kutsua palloja nimillä: AA, VERY GOOD, GOOD, 3rd QUALITY, GRADE 3.