Lataa...

Power Play Juggernaut Titanium Driver-Oikea-10.5°

Vain mailanpää

159,65 €
  Tuote nro
  TM13652B-001-1050
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Titaaninen draiveri niille, jotka eivät välitä säännöistä! Golf Digest Stix Ezinen 5. maaliskuuta 2014 ilmestyneessä Golf Digest Stix Ezinen numerossa esiteltiin Power Play Juggernaut Driver. Hireko Golfin tekninen johtaja Jeff Summitt kommentoi Golf Digestin laitetoimittaja Mike Stachuralle: "Juggernaut on tarkoitettu ehdottomasti niille neljälle viidestä, jotka eivät todellakaan välitä säännöistä." Tämä on hyvä idea. Klikkaa tästä nähdäksesi alkuperäisen Golf Digest Stix Ezinen, jossa oli Power Play Juggernaut Driver. Mitä kaikkea hälinää Power Play Juggernaut Driverissa on? Ensinnäkin Juggernautin tilavuus on 515 cc, mikä mahdollistaa sen, että se on anteeksiantavampi pää epäkeskisissä lyönneissä. taas, pystyt tuottamaan enemmän etäisyyttä tiiltä, koska räjähtävän beta-titaanipintaisen pallon COR-vaikutus ylittää myös USGA:n enimmäisrajat.

  Tekniset tiedot

  Sku 227010607
  Pack1
  MerkkiPower Play
  KäsiOikea
  KäsiOikea
  Loft10.5°
  Standard Clublength45"
  Malli10.5°
  Volume515 cc
  Hosel ID0.335"
  Lie58°
  MailaDraiverit
  MalliDriver
  Storeadmin
  SarjaJuggernaut
  PelaajatyyppiMiesten
  HCPKeskitasoinen, Korkea, Aloittelija
  Paino (g)200 g
  Malli10.5°
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!