Lataa...

Parage Golf Graphite Shaft Measuring Gauge

13,15 €
  Tuote nro
  PGGSMG
  Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Graphite Golf Shaft Measuring Gauge auttaa yksinkertaistamaan ja määrittämään oikean varren pidennyksen. Se voi auttaa minimoimaan työmäärän ja maksimoimaan sopivuuden mittatikun sijasta. Värikoodattu 11 kokoa varten. Sopii lähes kaikkiin grafiittivarsiin sekä suosituimpiin teräsvarsikokoihin. Käytä mittaria yksinkertaisesti asettamalla se sen varren peräpäähän, jota haluat pidentää, ilman että sitä työnnetään väkisin sisään. Kun mittari pysähtyy, tunnistat värin juuri varren perän yläpuolella ja tilaat tai valitset oikean kokoisen varren jatkajan, joka tekee työn oikein. Valkoinen: 0,485" Sininen: 0,490" Vaaleanpunainen: 0,495" Kultainen: 0,500" Oranssi: 0,5075" Keltainen: 0,515" Vihreä: 0,5225" Punainen: 0,530" Violetti: 0,545" Musta: 0,560" Hopea: 0,575"

  Tekniset tiedot

  Sku 219030276
  VäriMusta
  MateriaaliMuovi
  MerkkiGeneric
  Storeadmin
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!