Lataa...

KBS C-Taper Lite Teräs 0.355" Rautamailoihin-X-Stiff #7

62,85 €
  Tuote nro
  KB09IX-007-3850
  Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Samat testatut ominaisuudet kuin C-taper varressa lävistävällä lentoradalla ja mukavalla tuntumalla, mutta C-Taper Lite varsi on kevyempi. Vakaa tyvi ja jäykkä loppuosa tekevät varren antamasta lentoradasta keskitason korkean ja kontrolloidun spinnin. Tasaisen kapeneva malli ja reunusten paksuuden oikeasuhteinen kasvu maksivoivat C-Taper Liten energiansiirron maksimaalisen pituuden aikaansaamiseksi lyöntiin. Riippumattomat testit osoittavat, että etäisyys kasvaa noin 5 metrillä. C-Taper Lite on varustettu harjatulla satiiniviimeistelyllä, joka on tunnusomainen tälle sarjalle.

  Tekniset tiedot

  Sku 225031029
  VäriKromi
  MateriaaliTeräs
  MerkkiKBS
  FlexX-Stiff
  Pallon kehityskaariKorkea
  Distance160+ m (90+ mph) – Iron 7
  Malli#7
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeIH19
  Torque2.0°
  Shaft TypeIron
  Shaft Tip0.355"
  Shaft Parallel Tip0"
  Shaft Length38.5"
  SarjaC-Taper Lite
  Paino (g)115
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!