Lataa...

Yksityiskohdat

JumboMax Grips voi nopeasti ja dramaattisesti parantaa kaikkien kykyjen golfareiden tapaa pelata golfia. JumboMax Grips on uusi, USGA:n vaatimukset täyttävä grippi, joka on suunniteltu sopimaan paremmin käsiin, jotta pintakosketus olisi parempi ja pallonlyönti varmempi. JumboMax Gripsin suurempi halkaisija luo maksimaalisen pintakosketuksen, joka takaa turvallisen ja mukavan tuntuman. Tämä puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden rentouttaa otettasi mailasta, jolloin lyönti on sujuvampi ja voimakkaampi. Poistaa jännityksen nopeamman mailan pään nopeuden saavuttamiseksi. Golfopettajat ovat yleisesti yhtä mieltä siitä, että varmin tapa pilata hyvä golfsvingi on tarttua mailaan liian tiukasti tai lisätä gripin painetta swingin aikana, mikä estää mailaa irtoamasta kunnolla lyönnissä. JumboMax Gripsin suurempi halkaisija ja ainutlaatuinen muotoilu antavat heti varmemman gripin mailasta, joten et tunne tarvetta puristaa. Ote mailasta rentoutuu, jolloin kätesi ja käsivartesi vapautuvat päästämään mailan irti luonnollisesti, jolloin saat tarvitsemasi sujuvan, vaivattoman ja voimakkaan lyönnin. Nelikulmainen mailapinta on johdonmukaisempi, mikä takaa uskomattoman tarkkuuden. Koska JumboMax Gripin avulla voit tuottaa 38 % enemmän kääntövoimaa kuin tavallisella otteella, et ainoastaan rentouta otettasi mailasta, mikä lisää mailan pään nopeutta, vaan sinun on myös helpompi pitää mailan pinta neliönä pidempään iskun aikana, jolloin lyönnit ovat suorempia ja tehokkaampia. Pelaa ja harjoittele pidempään niveliin kohdistuvien iskujen vähentyessä. JumboMax Gripsit ovat tavallisia grippejä parempia etäisyyden ja tarkkuuden suhteen, ja niiden lisäetuna on myös se, että ne ovat erittäin mukavat ja iskuja vaimentavat. Jos sinulla on nivelrikkoiset kädet, tulet todella arvostamaan ylimitoitettua, vääntymiskestävää ja iskuja vaimentavaa tekniikkaamme. Kyllä, nämä grippit ovat sinua varten! Aloittelijoista edistyneisiin pelaajiin, kaikki voivat hyötyä rauhallisista käsistä ja JumboMax Gripsin tarjoamasta rennosta ottiista. Ne parantavat nopeasti ja dramaattisesti tapaa, jolla pelaat golfia! JumboMax Grips on testattu laajasti kaikentasoisilla golffareilla, ja se saa nopeasti uskomattoman suuren suosion. Golffarit kokevat paremman hallinnan, pidemmät etäisyydet, suuremman itseluottamuksen ja heillä on vain enemmän hauskaa golfkentällä! Jumbo, joka tunnetaan myös nimellä Oversize, on suurin grippikoko. Jokainen Nordicagolfista tilattu grippi sisältää ilmaiseksi oikean määrän grippiteippiä golfmailojesi uudelleengrippaamiseen.

Tekniset tiedot

Sku 226030289
VäriMusta
MerkkiJumbomax
YlimääräinenGrippiteippi sisältyy hintaan
KokoJumbo
Pisin sormi9 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm, 14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm or greater
Käden koko24 cm, 25 cm, 26 cm, 27 cm, 28 cm or greater
Grip kokoJumbo
Grip TypeSwing
Gripin muotoYhteinen kahva
Ydin0.600"
Storeadmin
Paino (g)87
Arvostelut

Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!