Lataa...

Graphite Design Tour AD DI 6 Grafiitti Puumailoihin-X-Stiff

388,25 €
  Tuote nro
  GDDI6-001-WX
  Muutama kpl (1) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (1) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

   Tour AD DI (DEEP IMPACT) on suunniteltu antamaan pelaajalle lisää voimaa ja vakautta. Erikoisvalmistettu Graphite Designsin pääkonttorilla Japanissa, Torayn uudella nanomateriaali tyvellä varustettuna. Tämä ainutlaatuinen teknologia auttaa pelaajaa saavuttamaan upean pallonnopeuden lyöntihetkellä ja samalla saa aikaan poikkeuksellisen tuntuman ja kontrollin peliin. Varren keskiosion ansiosta pelaaja voi siirtää voimaa lyönnistä palloon ja jäykkä tyviosa saa aikaan optimaalisen spinnin ja lähdön. Varsi on erittäin suosittu tour-pelaajien keskuudessa ympäri mailman. Varsi tilataan erikoistilauksella, joten toimitusajat voivat olla tavanomaista pidempiä.

  Tekniset tiedot

  Sku 235010538
  VäriOranssi
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiGraphite Design
  FlexX-Stiff
  Pallon kehityskaariKorkea
  Distance250+ m (109+ mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW7 H
  Torque3.3°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length46"
  SarjaTour AD DI
  Paino (g)66.5
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!