Lataa

Osta varsi + Adapteri

Osta varsi + Adapteri
Ilmainen toimitus yli 99€

Varsi + Adapteri

Säästä 50-70% vaihtamalla vain draiverisi varsi, sen sijaan että ostaisit kokonaan uuden mailan. Samalla saat draiverin joka sopii juuri sinun svingiisi.

Onko svinginopeutesi muuttunut, pallon lentokaari liian korkea tai matala, lyötkö slaisseja tai hukkeja? Nyt sinun ei tarvitse ostaa uutta draiveria korjataksesi ongelman, vaan voit sen sijaan ostaa uuden varren kiinnitettynä adapteriin, joka sopii sinun svingiisi ja joka on varusteltu tarvitsemillasi ominaisuuksilla. Suuri osa uusimpien draiverien ominaisuuksista tulee varresta, joten jos draiveri ei toimi, se voi hyvinkin johtua siitä ettei varsi sovi svingiisi.

1. Klikkaa adapteria joka sopii draiveriisi.

2. Valitse pelaajatyyppisi.

3. Jos haluat tehdä enemmän muutoksia valitse ”Vaihda grippi, varsi, pituus”.

4. Voit valita satojen eri grippien ja varsien välillä sekä muuttaa varren pituutta.

Kun olet tehnyt tilauksesi, kiinnitämme gripin ja adapterin varteen ja lähetämme valmiin tilauksen sinulle. Kun varsi on toimitettu, sinun tarvitsee ainoastaan vaihtaa vanha varsi uuteen (tämä on erittäin helppoa ja onnistuu alle minuutissa, katso video) ja uusi varsi on valmiina käytettäväksi kentällä.

Köp nytt driverskaft

valitse merkki

Päivitä draiverisi pelityylisi mukaan

Myymme varsia erikseen, jolloin voit säästää lompakkoasi ja päivittää draiverisi helposti juuri sinun svingisi ja pelityylisi mukaan. Sen sijaan että ostaisit uuden kalliin draiverin tai muun mailan, voit säästää rahaa päivittämällä ainoastaan varren ja gripin. Sivuiltamme löytyvien ohjeiden avulla löydät juuri sinulle sopivan varren.

Jokaisella golfaajalla on uniikki svingi, joka riippuu tekniikasta ja voimasta, mikä puolestaan vaikuttaa tempoon ja svinginopeuteen. Tarjoamillamme varsilla on erilaiset lentokaaret; toisilla korkeammat ja toisilla matalammat. Suuresta valikoimastamme löytyy jokaiselle golfaajalle varsi, joka sopii pelaajan svingiin ja henkilökohtaisiin edellytyksiin. Helpottaaksemme varren ostamista, olemme lisänneet sivuillemme käsikirjan, joka opastaa oikeanlaisen varren valitsemisessa.

Hyvät ja tasaiset tulokset

Oikealla varrella on suuri merkitys svingillesi, jotta tulokset olisivat tasaisia ja hyviä. Liian jäykällä varrella lyönnit ovat usein lyhyempiä ja matalampia. Oikeakätiselle pelaajalle se tarkoittaa usein slaissia, sillä mailanpää ei suoristu tarpeeksi osuessaan palloon. Liian löysällä varrella on taipumus tuottaa korkeampi pallonkaari kuin oikealla flexillä varustetulla varrella. Oikeakätisten pelaajien lyönti kaartuu usein vasemmalle (hook) varren ollessa liian löysä, sillä lapa on sulkeutuneessa asennossa osuessaan palloon.

Yleisesti ottaen varsia on viidessä eri flexissä: Lady, Senior, Regular, Stiff ja Extra stiff. Mitä löysempi maila sitä korkeampi pallon lentokaari. Oikean varren valinnassa tulee tosin ottaa huomioon muutakin kuin flex. .

– Mailan painolla on myös suuri merkitys. Liian kevyt tai painava paino voi tuottaa ongelmia golfaajan svingitempon, ajoituksen ja yhtäjaksoisuuden kanssa

Mutta ainoastaan varren paino ja flexin huomioiminen eivät riitä. Myös kiertojäykkyydellä, tai torquella, on väliä.

– Matalampi torque tarkoittaa että varren kiertojäykkyys on suurempi. Pelaaja jolla on korkeampi svinginopeus hyötyy tästä, sillä mailanpään tulee olla ”square” osuessaan palloon, jotta tarkkuus olisi maksimaalinen.

Päivitä draiverisi pelityylisi mukaan

Myymme varsia erikseen, jolloin voit säästää lompakkoasi ja päivittää draiverisi helposti juuri sinun svingisi ja pelityylisi mukaan. Sen sijaan että ostaisit uuden kalliin draiverin tai muun mailan, voit säästää rahaa päivittämällä ainoastaan varren ja gripin. Sivuiltamme löytyvien ohjeiden avulla löydät juuri sinulle sopivan varren.

– Uudemmissa draivereissa, väyläpuumailoissa ja hybrideissä voit muuttaa loftia adapterin avulla. Silloin myös varsi on irrotettava, minkä johdosta voit yksinkertaisesti vaihtaa uuteen varteen. Meiltä voit tilata varren valmiina gripillä, valitsemallasi pituudella ja mailaasi sopivalla adapterilla. Jos sinulla on maila jossa varsi on kiinteä, voit tilata meiltä uuden varren ja tarvikkeet, joilla varren vaihto onnistuu helposti kotonakin.

Haluan ostaa uuden varren adapterilla, miten toimin?

– Mittaa svinginopeutesi ja lyöntiesi keskimääräinen pituus. Monilla rangeilla on saatavilla siihen soveltuvat varusteet, tai simulaattori. Tarkista myös lyöntiesi korkeus – tulisiko niiden olla korkeampia tai matalampia? Kun sinulla on nämä tiedot hallussasi, voit etsiä nettisivuillamme sinulle sopivat varret suodattamalla vaihtoehdot svinginopeuden ja pallonkaaren mukaan.