Aerotech SteelFiber i70 Grafiitti/Teräs Rautamailoihin-Stiff

Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 vikkon sisällä
SKU
ATSS70-370-IS

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Tämä on Steelfiber-sarjan kevyin varsi, joka on suunnattu pelaajille, joilla on rauhallisempi svinginopeus ja jotka haluavat maksimoida lyöntinsä pituuden.
Tämä on Steelfiber-sarjan kevyin varsi, joka on suunnattu pelaajille, joilla on rauhallisempi svinginopeus ja jotka haluavat maksimoida lyöntinsä pituuden. On mahdotonta vakaampi varsi, jonka paino on 70 gramman paikkeilla, vaikka valitsisit teräsmailan. Sopiva valinta pelaajalle, joka haluaa mahdollisimman korkean svinginopeuden vakaalla Steelfiber i70 varrrella.
Lisätietoja
Hinta 75,65 €
Väri Hopea
Materiaali Teräs/Grafitti
Merkki Aerotech
Flex Stiff
Pallon kehityskaari Korkea
Kuinka kauas lyöt 145-160 m (80-90 mph) – Iron 7
Kauppa admin
Shaft Trim Code IH18
Torque 3.0°
Torque 3.0°
Shaft Type Iron
Shaft Tip 0.370"
Shaft Tip 0.370"
Shaft Parallel Tip 5.5"
Shaft Length 41"
Shaft Butt 0.600"
Sarja SteelFiber
Paino (g) 74
Paino 74 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.