Aerotech SteelFiber i125 Grafiitti/Teräs Rautamailoihin-Stiff

Muutama kpl - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
ATSSI125-370-IS

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Tämä varsi on suunnattu hieman voimakkaammille pelaajille, jotka haluavat säilyttää saman tunteen kuin teräsvartta käytettäessä, mutta jossa samalla yhdistyy grafiittivarren värinää ehkäisevät ominaisuudet.
Tämä varsi on suunnattu hieman voimakkaammille pelaajille, jotka haluavat säilyttää saman tunteen kuin teräsvartta käytettäessä, mutta jossa samalla yhdistyy grafiittivarren värinää ehkäisevät ominaisuudet. Aerotech on onnistunut säilyttämään varren painon ohentamalla varren grafiittiosaa ja lisäämällä sen sijasta terästä. Koska grafiitti painaa viisi kertaa vähemmän kuin teräs, olisi saman painon säilyttämiseksi tarvittu huomattavasti suurempi määrä grafiittia, mikä olisi tuntunut jäykältä. Kaikki Steelfiber mailat on muunneltu yhdistämällä terästä ja grafiittia pelkän grafiitin sijasta. Steelfiber-varsi erityisine ominaisuuksineen erottaa sen edukseen kilpailijoistaan.
Lisätietoja
Hinta 76,75 €
Väri Silver
Materiaali Grafitti
Merkki Aerotech
Flex Stiff
Pallon kehityskaari Matala
Kuinka kauas lyöt 145-160 m (80-90 mph) – Iron 7
Kauppa admin
Shaft Trim Code IH18
Torque 2.1°
Torque 2.1°
Shaft Type Irons
Shaft Tip 0.370"
Shaft Tip 0.370"
Shaft Parallel Tip 4.5"
Shaft Length 41"
Ean 716988602104
Shaft Butt 0.600"
Sarja SteelFiber
Paino (g) 0.250
Paino 125 g
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Aerotech SteelFiber i125 Grafiitti/Teräs Rautamailoihin-Stiff
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.