Lataa...

Aerotech SteelFiber i125 Grafiitti/Teräs 0.355" Rautamailoihin-Stiff #4

70,05 €
  Tuote nro
  ATSSI125IS-355-3950
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Tämä varsi on suunnattu hieman voimakkaammille pelaajille, jotka haluavat säilyttää saman tunteen kuin teräsvartta käytettäessä, mutta jossa samalla yhdistyy grafiittivarren värinää ehkäisevät ominaisuudet. Aerotech on onnistunut säilyttämään varren painon ohentamalla varren grafiittiosaa ja lisäämällä sen sijasta terästä. Koska grafiitti painaa viisi kertaa vähemmän kuin teräs, olisi saman painon säilyttämiseksi tarvittu huomattavasti suurempi määrä grafiittia, mikä olisi tuntunut jäykältä. Kaikki Steelfiber mailat on muunneltu yhdistämällä terästä ja grafiittia pelkän grafiitin sijasta. Steelfiber-varsi erityisine ominaisuuksineen erottaa sen edukseen kilpailijoistaan.

  Tekniset tiedot

  Sku 237010701
  VäriHopea
  MateriaaliTeräs/Grafitti
  MerkkiAerotech
  FlexStiff
  Pallon kehityskaariMatala
  Distance145-160 m (80-90 mph) – Iron 7
  Malli#4
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeIH19
  Torque1.7°
  Shaft TypeIron
  Shaft Tip0.355"
  Shaft Parallel Tip0"
  Shaft Length39.5"
  Shaft Butt0.600"
  SarjaSteelFiber
  Paino (g)125
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!