Lataa...

Acer XV Wood-Vasen-#3

Vain mailanpää

67,95 €
  Tuote nro
  FCMCL1264-003
  Muutama kpl (3) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (3) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Vähemmän huonoissa lyönneissä menetettyjä metrejä ja vähemmän spinniä!
  Acer XV:ssa on yksilöllinen muotoilu ja erityinen hitsaus, jossa osumapinta ja pohja kohtaavat lavan pään alapuolella. Tämän tekniikan ansiosta on mahdollista saada aikaan ohuempi osumapinta, joka puolestaan lisää mailan joustavuutta ja kasvattaa pallon nopeutta. Erityisesti huonommat osumat palloon parantuvat, kun osuma ei menetä yhtä paljon pituutta ja maila on näin ollen anteeksiantavampi. Tässä golfmailassa, kuten saman sarjan draiverissa, on Power Chamber, jossa painopiste on lähempänä osumapintaa. Se saa aikaan korkeamman lähtökulman ja matalamman spinnin palloon. Acer XV väyläpuu on golfmaila, joka anteeksiantavilla ominaisuuksillaan sopii eritasoisten golfareiden käyttöön.
  Standardiruuvaus on 7grammaa ja sitä voidaan muokata 4mm kuusikoloavaimella. .

  Tekniset tiedot

  Sku 227010911
  Pack1
  MerkkiAcer
  KäsiVasen
  KäsiVasen
  Loft15°
  Standard Clublength43"
  Malli#3
  Volume171 cc
  Hosel ID0.335"
  Lie58°
  MailaVäyläpuut
  Malli#3
  Storeadmin
  SarjaXV
  PelaajatyyppiMiesten, Naisten
  HCPMatala, Keskitasoinen
  Paino (g)210 g
  Head Shafting Depth30 mm
  Malli#3
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!