Lataa...

Acer XV Titanium Driver-Oikea-9.5°

Vain mailanpää

152,45 €
  Tuote nro
  TM128532-001-0950
  Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Monipuolinen ja muuntautumiskykyinen draiveri. Saatavilla useissa eri Loft-kulmissa, useille eri golfareille sopivana. Acer XV draiverissa on klassinen ulkomuoto useilla teknisillä ominaisuuksilla varustettuna. Power Champer pohja, Gravity-painotus ja CNC hiottu kruunu. Power Chamber pohja lisää energiansiirtoa palloon samaan aikaan kun Gravity-paino mukauttaa mailanpään painon ja tasapainon pelaajan erityistarpeisiin ja svingiominaisuuksiin. Erittäin kevyt mailanpään kruunu mataloittaa painopistettä, mikä helpottaa saamaan pallon ilmaan. Standardipaino on 7 grammaa, se voidaan muuttaa 4mm kuusikoloavaimella.

  Tekniset tiedot

  Sku 234010102
  Pack1
  MerkkiAcer
  KäsiOikea
  KäsiOikea
  Loft9.5°
  Standard Clublength45"
  Malli9.5°
  Volume460 cc
  Hosel ID0.335"
  Lie58°
  MailaDraiverit
  MalliDriver
  Storeadmin
  SarjaXV
  PelaajatyyppiMiesten, Naisten
  HCPMatala, Keskitasoinen, Korkea
  Paino (g)200 g
  Head Shafting Depth38 mm
  Malli9.5°
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!