Lataa...

Acer XV Draw Titanium Driver-Oikea-10.5°

Vain mailanpää

152,45 €
  Tuote nro
  TM12871-001-1050
  Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (2) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Monipuolinen ja muuntautumiskykyinen draiveri, saatavilla monessa eri loft-vaihtoehdossa ja sopii hyvin kaikenlaisille pelaajille.
  Acer XV:ssä on klassinen ulkönäöltään ja varusteltu kokonaan uusilla teknisillä toiminnoilla, Power Chamber pohja, Gravity-paino ja CNC hiottu kruunu. Power Chamber pohja kasvattaa energian siirtoa palloon lyönnistä ja samalla Gravity-paino auttaa sopeutumaan mailanpään painoon ja tasapainottumaan pelaajan yksilöllisiin tarpeisiin ja svingityyliin. Erittäin kevyt kruunu saa aikaan matalamman painopisteen, mikä helpottaa pallon saamista ilmaan.
  Standardipaino on 7grammaa ja sitä voidaan muokata 12 ja 2 gramman välille. .

  Tekniset tiedot

  Sku 234010202
  Pack1
  MerkkiAcer
  KäsiOikea
  KäsiOikea
  Loft10.5°
  Standard Clublength45"
  Malli10.5°
  Volume460 cc
  Hosel ID0.335"
  Lie58°
  MailaDraiverit
  MalliDriver
  Storeadmin
  SarjaXV
  PelaajatyyppiMiesten, Naisten
  HCPKeskitasoinen, Korkea, Aloittelija
  Paino (g)200 g
  Head Shafting Depth35 mm
  Malli10.5°
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!