Lataa...

Power Play Caiman X2 Titanium Driver-Right-10,5°

116,35 €
  Tuote nro
  TM1006D-001-1050
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Täysin uudella Caiman X2 -draiverilla voit pelata rohkeasti tiiauspaikalta. Toinen sukupolvi on entistäkin voimakkaampi. Kruunun valmistuksessa käytetään uutta tekniikkaa, joten se on erittäin ohut ja kevyempi ja sallii entistä enemmän painon siirtoa alemmaksi ja syvemmälle. Lopputuloksena on henkeäsalpaava yhdistelmä voimaa ja tarkkuutta. Aerodynaaminen, geometrinen ja korkean hitausmomentin (MOI) Caiman X2 on kuumaa kamaa mustankiiltävine PVD-viimeistyksineen. .

  Tekniset tiedot

  Sku 2D1 H02
  Pack1
  MerkkiPower Play
  KäsiOikea
  Loft10.5°
  Standard Clublength45"
  Malli10.5°
  Volume460 cc
  Hosel ID0.335"
  Lie59°
  MailaDraiverit
  MalliDriver
  Storeadmin
  PelaajatyyppiMiesten, Naisten
  HCPMatala, Keskitasoinen, Korkea
  Paino (g)200 g

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!