Lataa...

Power Play Caiman X2 Rawpower Iron-Left-#SW

9,95 €
  Tuote nro
  IL3676A-20S
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Nerokkaan muotoilun ansiosta setin mailat on etäisyysjaoteltu paremmin, ja bägin sisältö yhtä mailaa kevyempi. Caiman X2 -rautamailat on suunniteltu hyödyntämään nykyään suosittuja kevyempiä ja korkeammalle nousevia rautavarsia. Niissä on hieman voimakkaammat lyöntikulmat draiveihin, eikä pallo karkaa viheriöltä. Tämä on mahdollista vain monionteloisen muotoilun ansiosta. Paino on keskitetty alas ja tasapainotettu kanta ja kärki ovat erittäin anteeksiantavia.

  .

  Tekniset tiedot

  Pack1
  VäriMusta
  MerkkiPower Play
  KäsiVasen
  MalliSW
  Loft55°
  MalliSW
  Bounce12°
  Offset1.0 mm
  Hosel ID0.370"
  Lie64°
  Standard Clublength35.5"
  MailaRauta
  MalliSW
  Storeadmin
  SarjaX2
  HCPMatala, Keskitasoinen
  Paino (g)298 g
  Head Face Material431 Stainless Steel
  KäsiVasen

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!