Lataa...

Pinhawk SLH Single Length Hybrid-#6

Vain mailanpää

72,05 €
  Tuote nro
  VIW1289AU-006
  Muutama kpl (1) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (1) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Pinhawk SLH tasapitkät hybridit tarjoavat ainutlaatuisen valinnan tasapitkät teknologiassa pelaajille, jotka etsivät johdonmukaista pallon lyömistä. Kaikista tasoituksista hyötyvät golfarit voivat käyttää näitä hybridejä, jotka on erityisesti suunniteltu pelattavaksi samanpituisina. Voit myös yhdistellä Pinhawk SLH -hybridejä Pinhawk SL -raudoille. Toisin kuin perinteiset hybridit, joiden pituus vaihtelee, SLH-hybridit on suunniteltu niin, että ne ovat samanpituisia koko sarjassa, ja niillä on täsmälleen sama svingipaino ja -jousto, joten golfarin tarvitsee "opetella" vain yksi svingi, joka sopii hänelle. Näin golfarin svingistä tulee helpommin toistettava. Pinhawk SL:n ehdotettu pituus miehille on 37" (teräs), joka on tyypillinen 7 raudan pituus. Pinhawk SLH -hybridit ovat golfin sääntöjen mukaisia.

  Tekniset tiedot

  Sku 227010904
  Pack1
  MerkkiPinhawk
  KäsiOikea
  Malli#6
  Loft30°
  Malli#6
  Standard Clublength38"
  MailaHybridit
  Storeadmin
  SarjaSL (Single Length)
  PelaajatyyppiMiesten, Naisten
  HCPMatala, Keskitasoinen, Korkea, Aloittelija
  KäsiOikea
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!