Lataa...

Pal Joey Versa Junior Wood-Oikea-#5

Tarjoushinta 11,83 € Normaalihinta 23,65 €
  Tuote nro
  AMJR742-005-2100
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Täydelliset junioreiden golfmailat. Sopii lapsille 90-152cm.
  Aikaisemmin lapsille muokattiin golfmailat vanhempien vanhoista mailoista vaihtamalla niihin grippi ja katkaisemalla lyhyemmäksi. Onneksi näin ei ole enää. Pal Joey mailat on suunniteltu niin, että ne sopivat lapsille ja auttavat lasten kehitystä täydellisen swingin harjoittelussa. Oikea maila tekee pelistä hauskempaa ja harjoittelusta tulee miellyttävämpi kokemus, joten pidä huolta että maila on juuri sopiva juniorillesi. Kenties juniorimme ovat seuraavia tulevaisuuden tähtipelaajia! Pal Joey on tunnettu laadukkaista lapsille sopivista golfmailoistaan. Mailat sopivat sekä pojille että tytöille.
  Kysymys: Minkä pituinen golfmaila on sopiva? Vastaus: Katso alla olevasta pituustaulukosta. Jos lapsesi on esimerkiksi 112 cm pitkä, valitset 30 tuumaisen väyläpuumailan. Jos pituus on juuri kahden intervallin välissä, valitse se pituus joka on lähempänä tämän hetkistä pituutta.
  Pituustaulukko Pal Joey Versa Junior Golfmailoille.

  Tekniset tiedot

  Sku 2C1 I13
  Pack1
  MerkkiPal Joey
  KäsiOikea
  Loft21°
  Malli#5
  Volume180 cc
  Hosel ID0.335"
  Lie57°
  MailaVäyläpuut
  Malli#5
  Storeadmin
  PelaajatyyppiJuniorit
  HCPMatala, Keskitasoinen, Korkea, Aloittelija
  Paino (g)200 g

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!