Lataa...

Mitsubishi-Rayon Diamana ThumpFairway 65 Graphite Woods-Stiff

278,05 €
  Tuote nro
  MRMX362-WS
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Diamana Thump Fairway -varret on suunniteltu tarjoamaan monipuolinen väyläpuun profiili, joka sopii erilaisiin pelaajaprofiileihin ja tarpeisiin. Tässä monipuolisessa, väyläpuukohtaisessa mallissa on kohtuullisen luja kärkiprofiili, joka auttaa tarjoamaan vakautta ja edistää samalla korkeaa laukaisua ja kohtuullista spinniä tii-laukausten hallintaa ja pehmeää laskeutumista varten.

  Tekniset tiedot

  VäriHopea
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiMitsubishi Chemical
  FlexStiff
  Pallon kehityskaariKeskitasoinen
  Distance218-250 m (95-109 mph) – Driver
  Storeadmin
  Torque3.6°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3.5"
  Shaft Length43"
  Shaft Butt0.602"
  SarjaDiamana
  Paino (g)67
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!