Lataa...

KBS Teräs Hybridit-X-Stiff

40,15 €
  Tuote nro
  UKB06-001-IX
  Muutama kpl (1) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (1) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Hybridit ovat tunnettuja helpoista lyönneistään ja ne ovat suosikkeja vaikeissa paikoissa, joissa väyläpuut ja pidemmät teräsmailat ovat vaikeakäyttöisiä. KBS Hybridi varsi antaa keskikorkean lentorada, spinnikontrollin ja pienemmän lyönnin hajonnan. Nykypäivän hybridivarsia käytetään usein grafiittivarren asemesta, mutta teräs on osoittautunut yhä suositummaksi tour-ammattilaisten keskuudessa, jossa vakaus ja jatkumo ovat ykkösprioriteetteja.

  Tekniset tiedot

  Sku 225030818
  VäriKromi
  MateriaaliTeräs
  MerkkiKBS
  FlexX-Stiff
  Pallon kehityskaariMatala
  Distance160+ m (90+ mph) – Iron 7
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeIH33
  Shaft TypeHybrid
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Parallel Tip4.5"
  Shaft Length43"
  SarjaSteel Hybrid
  Paino (g)110
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!