Lataa...

Yksityiskohdat

JumboMax grippi on nopea tapa parantaa suoritustasi golfissa. Puolueettomat GolfTest USA:n ja Golf Etc. testit osoittavat kaikissa kategorioissa aina mailannopeudesta, lähtökulmaan, sivukierteeseen, takakierteeseen ja kuinka pitkälle pallo laskeutui, että JumboMax pärjäsi paremmin kuin tavalliset golfgripit. Meillä NordicaGolfilla saat aina grippiteipin kaupan päälle, kun tilaat gripin kauttamme.

Tekniset tiedot

Sku 225070225
VäriMusta
MerkkiJumbomax
YlimääräinenGrippiteippi sisältyy hintaan
KokoSuper Jumbo
Grip kokoSuper Jumbo
Grip TypeSwing
Gripin muotoYhteinen kahva
Ydin0.600"
Storeadmin
SarjaJumboMax
MateriaaliPolyurethane
Paino (g)95
Arvostelut

Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!