Lataa...

Graphite Design YS NanoReloaded Six Grafiitti Puumailoihin-Reg

110,15 €
  Tuote nro
  GDYSRL6-WR
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

   Uusi vuoden 2015 varsi on tulosta suositun YS+ sarjan kehityksestä. Graphite Designsin insinöörit ovat yhdistäneet YS+ hybridivarren profiilin sekä Tour AD DI varsien Nano-pintamateriaalin saadakseen aikaan lisää pituutta ja säilyttääkseen YS+ sarjan ominaisuudet. Tämä yhdistelmä on ominainen uudelle NanoReloaded hybridivarrelle. Valmistettu eksklusiivisesta hiilikuidusta, joka yhdessä DI menetelmän kanssa antaa varrelle extra vakautta ilman, että tuntuma katoaa. YS NanoReloaded puuvarressa on hieman jäykempi loppuosa ja sama pehmeä keskiosa kuin edeltäjällä YS+.

  Tekniset tiedot

  Sku 235011341
  VäriSininen
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiGraphite Design
  FlexRegular
  Pallon kehityskaariKeskitasoinen
  Distance184-218 m (85-95 mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW7 H
  Torque3.7°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length46"
  Paino (g)65.5

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!