Lataa...

Graphite Design Tour AD SL II 5 Grafiitti Pinkki Puumailoihin-R2

276,05 €
  Tuote nro
  GDSLII5P-WRR2
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Tämän varren suunnittelussa on pidetty mielessä pelaajat, joiden svinginopeus on hieman matalampi. Tour AD SL-II RR1 ja RR2 flexeillä on suunniteltu pelaajalle, jonka svinginopeus draiverilla on suurimmillaan 70mph. SL-II R11 ja R2 sopivat pelaajalle, joiden svinginopeus on 61-85mph välilta ja SL-II 5 SR (Stiff Regular) on suunniteltu golfinpelaajalle, jonka svingi draiverilla on väliltä 85 ja 95mph. Saatavilla kahdessa välissä (sininen tai pinkki) sekä kahdess painovaihtoehdossa.

  Tekniset tiedot

  VäriPinkki
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiGraphite Design
  FlexRR2
  Pallon kehityskaariKorkea
  Distance169-184 m (75-85 mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW23
  Torque4.8°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip2.4"
  Shaft Length46"
  SarjaTour AD SL II
  Paino (g)57
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!