Lataa...

Graphite Design Tour AD M9003 6 Graphite Woods-X-Stiff

429,45 €
  Tuote nro
  GDADM9003-6X
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Graphite Design Tour AD M9003 -sarja on esimerkki varren huippulaadusta. Valmistettu erittäin korkean moduulin, 55t hiilikuidusta ja Toray Industries, Inc:n uusimmasta grafiittimateriaalista, TORAYCA T1100G hiilikuitu prepregistä, jossa on NANOALLOY-teknologia, Tour AD M9003-sarja tarjoaa ylivoimaisen tuntuman, jota odotetaan huipputehokkaalta grafiittigolf-varsilta. Tour AD M9003 -malli, jossa on erittäin jäykkä kärjestä keskiosaan, on suunniteltu pienemmän tasoituksen ja kiertuetason pelaajille, joilla on korkeammat lyöntinopeudet 105+ mph, edistääkseen matalaa/ keskimmäistä laukaisutilannetta ja erittäin matalaa spinniä.

  Tekniset tiedot

  VäriPunainen
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiGraphite Design
  FlexX-Stiff
  Pallon kehityskaariMatala
  Distance250+ m (109+ mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW20
  Torque3.1°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length46"
  SarjaTour AD M9003
  Paino (g)69
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!