Lataa...

Graphite Design Tour AD GP 5 Graphite Woods-R1

388,25 €
  Tuote nro
  GDADGP5-R1
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Graphite Design esittelee uusimman Tour AD premium -golfvarsien sarjan, Tour AD GP:n. Kuten edeltäjänsä, se hyödyntää ensiluokkaisia, ilmailu- ja avaruustekniikan 50 t:n hiilikuitumateriaaleja tuottaakseen golfareille parhaan tuntuisen ja suorituskykyisen varren, joka on saatavilla. Tour AD GP on suunniteltu erittäin jäykällä kärjellä ja jäykemmällä keski- ja peräosalla edistämään keskilähdön ja matalan spinin olosuhteita. Tour AD GP käyttää myös Toray Industries, Inc:n uusinta grafiittimateriaalia, TORAYCA T1100G -hiilikuituprepregiä, jossa on NANOALLOY-teknologia varren kärkiosassa, mikä lisää varren vakautta, poikkeuksellista tuntumaa ja tarkkaa pallonhallintaa.

  Tekniset tiedot

  VäriSky-Blue
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiGraphite Design
  FlexR1
  Pallon kehityskaariKeskitasoinen
  Distance150-169 m (65-75 mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW7 H
  Torque4.3°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length46"
  SarjaTour AD GP
  Paino (g)56
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!