Graphite Design Tour AD DI 105 Grafiitti Hybridit-Stiff

Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 vikkon sisällä
SKU
GDDIHY105-001-IS

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Tour AD DI (DEEP IMPACT) Hybridivarsi on viimeisin tulokas suosittuun Tour AD DI sarjaan. Tour AD DI hybridissä on samat ominaisuudet kuin alkuperäisissä puu- ja väyläpuuvarsissa.
Tour AD DI (DEEP IMPACT) Hybridivarsi on viimeisin tulokas suosittuun Tour AD DI sarjaan. Tour AD DI hybridissä on samat ominaisuudet kuin alkuperäisissä puu- ja väyläpuuvarsissa. Matala kiertojäykkyys (torque) ja korkea lyöntipiste saavat aikaan touria vastaavan lentoradan ja keskispinnin sekä upean tarkkuuden. Kaikenlaiset pelaajat hyötyvät poikkeuksellisesta kontrollin tunteesta ja mahdollisuudesta parantaa lyöntejä Tour AD DI varrella hybrideihin. Varsi tilataan erikoistilauksella, joten toimitusajat voivat olla tavanomaista pidempiä.
Lisätietoja
Hinta 207,50 €
Väri Oranssi
Materiaali Grafitti
Merkki Graphite Design
Flex Stiff
Pallon kehityskaari Korkea
Kuinka kauas lyöt 145-160 m (80-90 mph) – Iron 7
Kauppa admin
Shaft Trim Code IH19
Torque 2.3°
Torque 2.3°
Shaft Type Hybrid
Shaft Tip 0.370"
Shaft Tip 0.370"
Shaft Parallel Tip 3"
Shaft Length 42"
Sarja Tour AD DI
Paino (g) 106
Paino 106 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.