Lataa...

Graphite Design Tour AD DI 105 Grafiitti Hybridit-Stiff

224,55 €
  Tuote nro
  GDDIHY105-001-IS
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Tour AD DI (DEEP IMPACT) Hybridivarsi on viimeisin tulokas suosittuun Tour AD DI sarjaan. Tour AD DI hybridissä on samat ominaisuudet kuin alkuperäisissä puu- ja väyläpuuvarsissa. Matala kiertojäykkyys (torque) ja korkea lyöntipiste saavat aikaan touria vastaavan lentoradan ja keskispinnin sekä upean tarkkuuden. Kaikenlaiset pelaajat hyötyvät poikkeuksellisesta kontrollin tunteesta ja mahdollisuudesta parantaa lyöntejä Tour AD DI varrella hybrideihin. Varsi tilataan erikoistilauksella, joten toimitusajat voivat olla tavanomaista pidempiä.

  Tekniset tiedot

  Sku 237010520
  VäriOranssi
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiGraphite Design
  FlexStiff
  Pallon kehityskaariKorkea
  Distance145-160 m (80-90 mph) – Iron 7
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeIH19
  Torque2.3°
  Shaft TypeHybrid
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length42"
  SarjaTour AD DI
  Paino (g)106
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!