Lataa...

Graphite Design Tour AD BB 7 Grafiitti Puumailoihin-Stiff

388,25 €
  Tuote nro
  GDBB7-001-WS
  Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 viikon sisällä Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 viikon sisällä
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Tour AD BB “Blue Bullet” varsi on suunniteltu antamaan matalan/keskikorkean lähtökulman sekä hieman spinniä. Tekemällä tyvestä keskiosaan jäykemmän ollaan varren lyöntipisteestä saatu korkeampi ja lähdöstä matalampi lävistävämmällä lentoradalla. Tämän ansiosta lyönnin hajonta pienenee ja pallon nopeus kasvaa. Mikäli tavoittelet pituutta ja tarkkuutta lyönteihisi, on Tour AD BB mainio valinta sinulle.

  Tekniset tiedot

  VäriSininen
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiGraphite Design
  FlexStiff
  Pallon kehityskaariKeskitasoinen
  Distance218-250 m (95-109 mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW7 H
  Torque3.0°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length46"
  SarjaTour AD BB
  Paino (g)74.5
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!