Graphite Design G-Series 70 Grafiitti Puumailoihin-Stiff

Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 vikkon sisällä
SKU
GDG70-001-WS

lataa trim ohjeet täältä. 

(Trim koodi löytyy tabletin alta")

Graphite Design G-Sarja on premiumvarsi, joka käyttää X Directinal Teknologiaa (XDT). Tämä uusi tekniikka on tulosta vuoden tutkimuksista keskittyen varusteisiin ja golfpalloihin.
Graphite Design G-Sarja on premiumvarsi, joka käyttää X Directinal Teknologiaa (XDT). Tämä uusi tekniikka on tulosta vuoden tutkimuksista keskittyen varusteisiin ja golfpalloihin. Testitunnit tour-ammattilaisten ja golfintoilijoiden parissa ovat saaneet aikaan yhtenäisen varren, joka on vakaa ja joka sopii teknologiansa ansiosta nykypäivänä käytettäviin mailanpäihin. XDT hyödyntää testattua MSI (Material Stiffness Integration) designia. Tämä design on yhdistetty ainutlaatuiseen tapaan suunnata kuituja profiilin myötäisesti. Tuloksena on Graphite Designsin kaikkien aikojen paras painotettu ja monipuolinen varsi.
Lisätietoja
Hinta 95,79 €
Väri Punainen
Materiaali Grafitti
Merkki Graphite Design
Flex Stiff
Pallon kehityskaari Keskitasoinen
Kuinka kauas lyöt 218-250 m (95-109 mph) – Driver
Kauppa admin
Shaft Trim Code W7 H
Torque 3.1°
Torque 3.1°
Shaft Type Wood
Shaft Tip 0.335"
Shaft Tip 0.335"
Shaft Parallel Tip 3"
Shaft Length 46"
Sarja G-Series
Paino (g) 0.250
Paino 75.5 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.