Lataa...

GOLFOPAS

OppaasI oikeisiin golfvarusteisiin & parempaan peliin


Mistä tiedän, mitkä golfvarusteet sopivat parhaiten minulle? Miten voin vaihtaa mailojeni gripit? Mikä varsi sopii parhaiten svingiini? Nordicagolfissa suhtaudumme todella intohimoisesti golfiin. Keskitymme auttamaan sinua ja löytämään yksilöllisiin tarpeisiisi parhaiten sopivat varusteet. Tiedämme kuitenkin myös, että se voi olla viidakko, jossa voi olla vaikea navigoida, ja on monia kysymyksiä, joissa voimme toivottavasti opastaa sinua oikeaan suuntaan. Tästä yksinkertaisesta syystä olemme luoneet Golf-oppaan. Täältä löydät kaiken yksinkertaisista vinkeistä täydellisiin oppaisiin.

 


Opas: Vaihda gripit golfmailoihin kotona

Tarvitsetko uuden gripin golfmailaasi? Tee se helposti kotona gripinvaihto -oppaamme avulla: 5 helppoa vaihetta golfmailojen grippien vaihtoon

Opas: Näin valitset oikean golfgripin

Tarvitsetko uusia grippejä golfmailoihisi, mutta sinulla on ehkä vaikeuksia tietää, minkä gripin valitsisit? Lue oppaamme: Mikä golfgrippi on oikea sinulle?

Opas: Mikä launch monitor sopii parhaiten harjoitteluusi?

Haluatko osua vähemmän griineihin? Opi tarkalleen, kuinka pitkälle lyöt jokaista mailaasi launch monitorin avulla! Lue oppaamme:Mikä launch monitor sopii tarpeisiisi? 

Opas: Onko tärkeää pelata puhtailla golfmailoilla? 

Lue lisää likaisen mailanpään vaikutuksesta kentällä ja helpoimmasta tavasta pitää mailat puhtaina. Lue oppaamme: Onko tärkeää pelata puhtailla golfmailoilla? 

Opas: Kuinka valita oikea golfvarsi - enemmän kuin vain svingin nopeus

Jatkuvasti puhutaan siitä, että tietty lyöntinopeus on sovitettava tiettyyn flexiin. Oikean varren löytämisessä on kuitenkin kyse muustakin. Lue oppaamme: Kuinka valita oikea golfvarsi

Opas: Golfsvingi, lie, loft ja bounce

Lyönnin lentorata määräytyy eri kulmien välisestä suhteesta osumahetkellä. Lue lisää golfin swingistä, liestä, loftista ja bouncesta. Lue lisää loftista, liestä ja bouncesta oppaastamme

Opas: Kaikki ne eri golfmailat bägissä 

Säännön 4.1b mukaan me golffarit saamme pelata enintään 14 mailalla bägissä. Kuinka monta mailaa me todella tarvitsemme ja mitkä ovat eri mailojen ominaisuudet? Lue lisää golfmailoista täältä. 

Opas: Paranna svingin nopeutta

Eikö olisi ollut kiva päästä vähän lähemmäs griiniä? Annamme tässä kolme vinkkiä swingin nopeuden parantamiseen. 

Opas: Treenaa kroppaa golffia varten

Tiger Woodsin läpimurron jälkeen 90-luvulla golf on muuttunut niin, että monet golfammattilaiset harrastavat nykyään myös voimaharjoittelua. Kehittämällä voimaa ja joustavuutta kehon oikeilla alueilla golfswingistä tulee räjähtävämpi ja vakaampi. Tavoitteena on lyödä mailaa nopeammin ja säilyttää samalla tasapaino. Lue lisää voimaharjoittelusta golfia varten.

Opas: Tehosta treeniäsi Garmin R10 avulla

Aikaisemmin kaikki täytyi mitata käsin. Viimeaikoina golf muuttunut digitaalisemmaksi, ja se on antanut meille golfareille runsaasti tuotteita, jotka auttavat meitä sekä kentällä että sen ulkopuolella. Lue lisää Garmin R10 täällä.

Tuotevinkki: Acer XK Chipper Jumbomax gripillä.

Olemme kaikki seisoneet muutaman metrin päässä viheriöltä, ja meillä on ollut yksinkertainen chippi tehtävänä. Moni meistä on joskus onnistunut tekemään helpon chipin viheriön yli tai kenties jopa tyrmännyt pallon metrin päähän. Tällaiset mokat eivät ole kovin hauskoja ja... Lue lisää

Guide: greppa om dina klubbor

Bla bla bla ....

Guide: Så väljer du rätt greppstorlek

Bla bla bla .....

Guide: Så väljer du rätt greppstorlek

Bla bla bla .....

Guide: Så väljer du rätt greppstorlek

Bla bla bla .....

Guide: greppa om dina klubbor

Bla bla bla ....

Guide: Så väljer du rätt greppstorlek

Bla bla bla .....

Guide: Så väljer du rätt greppstorlek

Bla bla bla .....

Lataa lisää tuotteita