Lataa...

Graphite Design Tour AD DI 75 Grafiitti Hybridit-X-Stiff

Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 vikkon sisälläTilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 vikkon sisällä
199,90 €
  Tuote nro
  GDDIHY75-001-IX
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  Tour AD DI (DEEP IMPACT) Hybridivarsi on viimeisin tulokas suosittuun Tour AD DI sarjaan. Tour AD DI hybridissä on samat ominaisuudet kuin alkuperäisissä puu- ja väyläpuuvarsissa. Matala kiertojäykkyys (torque) ja korkea lyöntipiste saavat aikaan touria vastaavan lentoradan ja keskispinnin sekä upean tarkkuuden. Kaikenlaiset pelaajat hyötyvät poikkeuksellisesta kontrollin tunteesta ja mahdollisuudesta parantaa lyöntejä Tour AD DI varrella hybrideihin. Varsi tilataan erikoistilauksella, joten toimitusajat voivat olla tavanomaista pidempiä.
  Lisätietoja
  VäriOranssi
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiGraphite Design
  FlexX-Stiff
  FlexX-Stiff
  Pallon kehityskaariKorkea
  Distance160+ m (90+ mph) – Iron 7
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeIH19
  Torque3.1°
  Torque3.1°
  Shaft TypeHybrid
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length42"
  SarjaTour AD DI
  Weight75
  Paino (g)78
  Paino78 g

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!