Lataa...

Grafalloy ProLaunch Blue Grafiitti Rautamailoihin-Senior

Muutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaikaMuutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaika
47,35 €
  Tuote nro
  GRFMPLN-001-IA
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  ProLaunch Sininen on mailman ensimmäinen varsi, joka on suunniteltu ja kehitelty laukaisumonitoria hyväksi käyttäen. Sen avulla on voitu pienentää snippiä, löytää optimaalinen lähtökulma ja maksimoida svinginopeus. ProLaunch Blue on suunnattu erityisesti pelaajille, joiden lyönnissä on korkea lähtökulma. Nyt uudella grafiikalla vuoden 2015 malleihin.
  Lisätietoja
  VäriSininen
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiGrafalloy
  FlexSenior
  Pallon kehityskaariKorkea
  Distance105-120 m (63-70 mph) – Iron 7
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeIH1
  Torque3.2°
  Torque3.2°
  Shaft TypeIron
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Parallel Tip6"
  Shaft Length41"
  Shaft Butt0.600"
  SarjaProLaunch
  Paino (g)80
  Paino80 g

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!