Lataa...

FST 115 Teräs Rautamailoihin-Senior

Muutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaikaMuutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaika
9,79 €
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää.
  Tämä varsi on suunniteltu kasvattamaan pallon lentorataa ilman, että lyönnin vakaus tai kontrolli kärsivät. Kevyt paino mahdollistaa painavamman mailanpään tai pään, jonka painopiste on matalamalla, yhdistämisen ilman että kokonaispaino muuttuu.
  Lisätietoja
  VäriChrome
  MateriaaliTeräs
  MerkkiFST
  FlexSenior
  Pallon kehityskaariKorkea
  Distance105-120 m (63-70 mph) – Iron 7
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeA: IH30 / R: IH31
  Shaft TypeIron
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Parallel Tip13"
  Shaft Length43"
  Sarja115
  Paino (g)115
  Paino115 g

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!