Lataa...

Aldila Tour Blue 85 Grafiitti Hybridit-Tour X

Tilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 vikkon sisälläTilauslomakkeella -Lähetämme 2-4 vikkon sisällä
46,09 €
  Tuote nro
  ALTB85H-ITX
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  Aldila Tour Sininen Hybridi tarjoaa samat edistykselliset ominaisuudet kuin Tour Green varsi, mutta sen pehmeämpi tyvi saa aikaan korkeamman lentoradan. Tasaisesti kapeneva profiili antaa poikkeuksellisen tuntuman ja pehmeän kontrolloidun lähdön. Tour Bule varsi on valmistettu viimeisimmän sukupolven Micro Laminat Materiaalista (MLT). Tämä superohut ja erittäin vahva materiaali antaa varrella ylivoimaisia ominaisuuksia ja vertaansa vailla olevan tasaisuuden.
  Lisätietoja
  VäriSininen
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiAldila
  FlexTour X-Stiff
  Pallon kehityskaariKeskitasoinen
  Distance160+ m (90+ mph) – Iron 7
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeIH19
  Torque2.2°
  Torque2.2°
  Shaft TypeHybrid
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length42"
  SarjaTour Blue
  Paino (g)86
  Paino86 g

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!