Lataa...

Aldila NV 85 Green Grafiitti Hybridit-Reg

Muutama kpl (3) - 2-3 päivän toimitusaikaMuutama kpl (3) - 2-3 päivän toimitusaika
45,39 €
  Tuote nro
  ALNV85HY-001-IR
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  Aldila NV varsi on rakennettu Aldilan eksklusiivista Micro-laminaattiteknologiaa hyväksi käyttäen. Tämä teknologia parantaa pelitulosta ja -tuntumaa. Varressa on tasaisesti kapeneva profiili, joka auttaa tasaisiin tuloksiin, flexiin ja tuntumaan varren päästä päähän.
  Lisätietoja
  VäriVihreä
  MateriaaliGrafitti
  MerkkiAldila
  FlexRegular
  Pallon kehityskaariMatala
  Distance120-145 m (70-80 mph) – Iron 7
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeIH19
  Torque2.5°
  Torque2.5°
  Shaft TypeHybrid
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Tip0.370"
  Shaft Parallel Tip3"
  Shaft Length42"
  Shaft Butt0.630"
  SarjaNV
  Paino (g)84
  Paino84 g

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!