Lataa...

Aerotech Powercoil HP65 Grafiitti Puumailoihin-Reg

Muutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaikaMuutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaika
59,49 €
  Tuote nro
  ATPC65-335-WR
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  Verrattuna sisarvarteensa HP50:en, on Porwercoil HP65 suunniteltu pelaajille, jotka etsivät hieman jäykempää tyviosaa ja matalampaa lentorataa kuin 50-grammainen varressa. Matala kiertojäykkyys (torque) yhdistettynä ”Hoop Wind” päällysteeseen tekee varresta kestävän jopa kaikkein voimakkaimpia lyöntejä vastaan. HP65 on yksi Aerotechin monipuolisimmista varsista.
  Lisätietoja
  VäriHarmaa
  MateriaaliGrafitti
  FlexReg (Premium)
  MerkkiAerotech
  FlexRegular
  Pallon kehityskaariKeskitasoinen
  Distance184-218 m (85-95 mph) – Driver
  Storeadmin
  Shaft Trim CodeW38
  Torque3.5°
  Torque3.5°
  Shaft TypeWood
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Tip0.335"
  Shaft Parallel Tip4.5"
  Shaft Length46"
  Shaft Butt0.600"
  SarjaPowercoil
  Paino (g)63
  Paino63 g

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!