Golf Pride Tour Velvet BCT Cord 0.580" Golfgripit

Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 vikkon sisällä
SKU
RE82-001
Yksi suosituimmista gripeistä tourilla. Brushed Cotton Technologyn (BTC) puuvillatikkaus gripissä luo miellyttävän tuntuman.
Yksi suosituimmista gripeistä tourilla. Brushed Cotton Technologyn (BTC) puuvillatikkaus gripissä luo miellyttävän tuntuman. Tour Velvet BTC Cord on voittanut eniten erityismainintoja PGA toureilla, kiitos upean grippinsä, joka toimii hyvin kaikissa sääolosuhteissa. Meillä NordicaGolfilla saat aina grippiteipin kaupan päälle, kun tilaat gripin kauttamme.
Lisätietoja
Hinta10,95 €
VäriMusta
MerkkiGolf Pride
List DescriptionGrippiteippi sisältyy hintaan
KokoStandard
Pisin sormi7 cm, 8 cm, 9 cm, 10 cm
Käden koko16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm
Gripin kokoStandard
Gripin muotoYhteinen kahva
Ydin0.580"
Kauppaadmin
SarjaTour Velvet
MateriaaliKumi
Paino (g)52,5
Paino52.5 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.