Lataa...

Jumbomax MJ White/Lime/Black Paddle Putter Golfgripit

Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 vikkon sisälläTilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 vikkon sisällä
21,49 €
  Tuote nro
  RJMP3000
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  • Grippiteippi sisältyy hintaan Mukana on ilmainen Grippiteippi, joka kattaa tilaamasi kahvat.
  Tavallista grippiä vähemmän kapeneva ja sopivan ylimitoituteilla dimensioilla varustettu JumboMax Mid Jumbo pienentää otteen puristusta ja vakauttaa kädet puttausliikkeessä, mikä parantaa lyönnin tarkkuutta. Gripin kierteinen ydin siirtää energiaa lyöntiin, ja samalla extra tehokas tarttumapinta ja värinää ehkäisevä pinta parantavat pelituntumaa ja pelattavuutta erilaisissa sääolosuhteissa. JumboMax Mid Jumbo grippi istuu hyvin käteen ja aikaan saa parantuneen kontaktin pinnan kanssa, mikä vähentää otteen puristusta ja antaa paremman tunteen kaikentyyppisiin puttauksiin, pitkistä lyhyisiin. Testit osoittavat, että suurin osa golfinpelaajista hyödyntää ylimitoitetun gripin aikaansaamaa tuntumaa hyväkseen pelissään. Meillä NordicaGolfilla saat aina grippiteipin kaupan päälle, kun tilaat gripin kauttamme.
  Lisätietoja
  VäriWhite/Green
  MerkkiJumbomax
  YlimääräinenGrippiteippi sisältyy hintaan
  KokoJumbo
  Grip kokoSuper Jumbo
  Grip TypePutter
  Gripin muotoPaddle Putter
  Ydin0.580"
  Storeadmin
  SarjaMJ
  MateriaaliPolyurethane
  Paino (g)98
  Paino98 g

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!