Garmin Approach S20 GPS Golf Watch - White

Tarjoushinta 177,00 €
Regular Price 244,00 €
Varastossa - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
010-03723-00

Golfkello, jolla pelaat paremmin

• Näet kaikki seuraavaan lyöntiisi tarvitsemasi tiedot helppolukuisessa graafisessa käyttöliittymässä • AutoShot™-pelianalyysi seuraa lyöntejä3 väylällä automaattisesti ja mittaa etäisyyksiä • Saat entistä parempaa ohjausta lähestyessäsi palloa, kun näet etäisyydet esteisiin, doglegeihin ja layupeihin • CourseView-toiminto päivittää usein käytetyt kentät maksutta automaattisesti • Urheilullinen laite seuraa aktiivisuutta ja näyttää älykkäitä ilmoituksia¹ • Enintään 15 tuntia golfia yhdellä latauksella täydessä GPS-tilassa Garmin Approach® S20 on tyylikäs ja kevyt GPS-golfkello, joka sisältää yli 40 000 esiladattua kenttää, mukaan lukien esteet ja viheriönäkymä, sekä uuden Garmin AutoShot™-pelianalyysi, jolla pelejä voi analysoida kattavasti Garmin Connect® -palvelussa.

Golfkello, jolla pelaat paremmin

• Näet kaikki seuraavaan lyöntiisi tarvitsemasi tiedot helppolukuisessa graafisessa käyttöliittymässä • AutoShot™-pelianalyysi seuraa lyöntejä3 väylällä automaattisesti ja mittaa etäisyyksiä • Saat entistä parempaa ohjausta lähestyessäsi palloa, kun näet etäisyydet esteisiin, doglegeihin ja layupeihin • CourseView-toiminto päivittää usein käytetyt kentät maksutta automaattisesti • Urheilullinen laite seuraa aktiivisuutta ja näyttää älykkäitä ilmoituksia¹ • Enintään 15 tuntia golfia yhdellä latauksella täydessä GPS-tilassa Garmin Approach® S20 on tyylikäs ja kevyt GPS-golfkello, joka sisältää yli 40 000 esiladattua kenttää, mukaan lukien esteet ja viheriönäkymä, sekä uuden Garmin AutoShot™-pelianalyysi, jolla pelejä voi analysoida kattavasti Garmin Connect® -palvelussa. Kello toimii myös aktiivisuusmittarina¹ ja antaa älykkäitä ilmoituksia², joiden avulla pysyt yhteyksissä.

Lisätietoja
Hinta 244,00 €
Merkki Garmin
Kauppa admin
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.