Lataa...

Garmin Approach G10 Clip-On Golf GPS

Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 vikkon sisälläTilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 vikkon sisällä
169 €
  SKU
  010-01959-00
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää.

  GPS-golftiedot kätevässä pidikkeellä kiinnitettävässä laitteessa 

  Kaikille golffareille, jotka haluavat kehittää pelitaitojaan ja lyödä entistä johdonmukaisemmin. Jos haluat selvitä edullisesti, pidikkeellä kiinnitettävä Approach G10 -golf-GPS-laite on todennäköisesti sopiva ratkaisu sinulle.

  • Pidikkeellä kiinnitettävä laite
  • Esiladattuna yli 40 000 golfkenttää
  • Näyttää tarkan etäisyyden viheriöiden etu- ja takareunaan sekä esteisiin
  • Viheriönäkymä näyttää viheriön muodon, ja lipunpaikan voi sijoittaa manuaalisesti
  • Voit seurata pistemäärää pelin aikana digitaalisesta tuloskortista

  Tunne etäisyydet

  Kompaktilla, kevyellä ja helppokäyttöisellä Approach G10 -laitteella voit mitata lyöntimatkoja missä tahansa pelaamallasi kentällä. Pelaaja näkee matkamittarista myös kulkemansa matkan.

  Lisää luottamustasi kentällä

  Pelaatpa leikkimielisesti kavereiden kanssa paikallisella kentällä tai lomakohteen uskomattomalla kentällä, josta olet aina unelmoinut, Approach G10 -golflaite tietää, millä kentällä olet ja miten kaukana seuraavalta lipulta. Erittäin herkkä GPS-vastaanotin tarjoaa tarvitsemasi etäisyystiedot, jotta voit aloittaa lyönnin luottavaisesti. Terävässä, kirkkaassa 1,3 tuuman näytössä näet etäisyyden viheriön etu- ja takareunaan ja keskelle sekä esteisiin, doglegeihin ja layupeihin.

  Tutustu viheriöön

  Viheriönäkymä näyttää viheriön todellisen muodon ja asettelun, vaikka olisit sen takana. Voit sijoittaa lipun manuaalisesti päivän sijaintiin, jotta voit valita lyönnin tarkasti.

  Seuraa pisteitä helposti

  Voit seurata pistemääriä helposti sisäisen digitaalisen tuloskortin tilastojen seurannan avulla. Pelin jälkeen voit tallentaa sen ja tarkastella sitä tai ladata pelitiedot USB-liitännän ja tietokoneen kautta verkkoon Garmin Connect™ -golfyhteisöön, missä voit analysoida peliä.

  Maksuttomat kenttäpäivitykset

  Approach G10 sisältää maksuttomat elinikäiset kenttäpäivitykset. Laite on heti käyttövalmis ja sisältää yli 40 000 esiladattua kenttää. Lisäksi uusia kenttiä ja päivityksiä voi lisätä enintään 4 kertaa vuodessa Garminin sivustosta saatavalla Garmin Express -ohjelmalla. Mikä parasta, kenttäpäivitykset ovat maksuttomia ilman minkäänlaisia kuluja tai tilauksia.

  Kestävä laite

  Monipuolinen ja kestävä Approach G10 on vesitiivis 10 metriin, ja sen litiumioniakun virta riittää pitkiinkin peleihin ja ylimääräisille rei'ille. Voit helposti golfata koko viikonlopun, kun voit pelata yhdellä latauksella jopa 15 tuntia GPS-tilassa.

  Lisätietoja
  MerkkiGarmin
  Storeadmin

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!