Lataa...

FlexTee Flexible Fluorescent Golf Tees Red-4 Pack

11,45 €
  Tuote nro
  FT726331
  Muutama kpl (1) - 2-4 päivän toimitusaika Muutama kpl (1) - 2-4 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Nopea toimitus Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Flextii 3" Flexible Golf tiis 4 pack sisältää kirkkaasti loistavia punaisia tiitä, jotka on helppo nähdä lyönnin jälkeen. Ympäristöystävälliset tiit taipuvat iskun aikana ja edistävät tasaista tiikorkeutta, mikä takaa ihanteellisen lentoradan ja etäisyyden nykypäivän golfareille.
  • Flextiin joustava muotoilu taipuu törmäyksessä.
  • Suurempi etäisyys ja tarkkuus lyönneissä pienemmän vastuksen ansiosta osumakohdassa.
  • Kestävä ja lähes murtumaton.
  • Flextiin sisäänrakennettu pysäytin asettaa pallon tasaisen korkeuden.
  • Kukin pakkaus sisältää neljä 3 tuuman tiitä.

  Tekniset tiedot

  Sku 219020216
  Pack4
  VäriPunainen
  MateriaaliMuovi
  MerkkiFlexTee
  Storeadmin
  KokoMixed
  Paino (g)0.01
  Arvostelut

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!