Lataa...

Junior Putter-Left-3°

Muutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaikaMuutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaika
13,95 €
  Tuote nro
  JRPL-001
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  Täydelliset golfmailat junioripelaajalle. Sopivat pelaajille 90-152 cm.
  Aikaisemmin junioreiden golfsetit olivat usein isän vanhoja mailoja, jotka oli katkaistu lyhyemmäksi ja gripattu uudelleen. Näin ei ole enää. Tämä putteri on suunniteltu auttamaan nuoria golfareita kehittämään taitojaan, saamaan paremman svingin ja nauttimaan golfkokemuksesta. Mikäli jo ensimmäinen golfkokemus on miellyttävä, kestää motivaatio ja ilo golfin harrastamiseen koko elämän. Helpommat ja anteeksiantavammat mailat ovat avainasemassa tämän kokemuksen saamisessa! Pal Joey on jo kauan kehittänyt mailoja nimenomaan lapsille ja on tästä syystä tunnettu laadustaan ja arvostaan. Mailat sopivat sekä pojille, että tytöille.

  Kysymys: Minkä pituinen maila on sopiva?
  Vastaus: Katso alla olevasta pituustaulukosta oikea pituus. Jos lapsesi on esimerkiksi 44" eli 112cm pitkä, valitse hänelle putteri, jonka pituus on 22.5 tuumaa. Jos lapsen pituus jää kahden luvun väliin valitse lähimpänä oleva pituus. Pituustaulukko Juniori puttereihin.
  Lisätietoja
  MerkkiTour Model
  KäsiVasen
  Loft
  MalliPutter
  MailaPutterit
  Storeadmin
  PelaajatyyppiJuniorit
  HCPAloittelija
  Paino (g)245 g

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!