Lataa...

iBella Obsession Iron-Oikea-#7

Muutama kpl (2) - 2-3 päivän toimitusaikaMuutama kpl (2) - 2-3 päivän toimitusaika
15,95 €
  Tuote nro
  I3678E-007
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  iBella Obession naisten rautamaila on upeasti suunniteltu ja kauniisti koristeltu maila, joka parantaa ja nostaa lyöntisi uudelle tasolle. Ohut ylälinja ja kapea pohja parantavat osumaa ja lavan painotus lisää mailan anteeksiantavuutta.
  Lisätietoja
  MerkkiiBella
  KäsiOikea
  Malli#7
  Loft35°
  Malli#7
  Bounce
  Offset3.6 mm
  Hosel ID0.370"
  Lie62.5°
  Standard Clublength36.5"
  MailaRauta
  Malli#7
  Storeadmin
  SarjaObsession
  PelaajatyyppiMiesten, Naisten
  HCPMatala, Keskitasoinen, Korkea, Aloittelija
  Paino (g)270 g
  Paino270 g
  Head Face Material431 Stainless Steel
  Head Shafting Depth30 mm
  KäsiOikea

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!