Lataa...

iBella Obsession Black Iron-Oikea-GW

Muutama kpl (3) - 2-3 päivän toimitusaikaMuutama kpl (3) - 2-3 päivän toimitusaika
17,95 €
  Tuote nro
  I3678P-15A
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  Tarkkaan harkittua designia kapealla muotoilulla
  iBella Obession rautamailoissa on nykyaikainen muotoilu joka korostaa myös käyttäjänsä kauneutta. Solakka yläpinta ja kapea pohja ovat edukseen pallon kosketuksessa ja mailan tarkkaan suunnitellut tekniset yksityiskohdat auttavat saamaan pallon matkaan painovoimaa uhmaten ja saamaan aikaan saman efektin kuin paksummissa naisten rautamaila.
  Lisätietoja
  MerkkiiBella
  KäsiOikea
  MalliAW
  Loft51°
  MalliAW
  Bounce
  Offset2.0 mm
  Hosel ID0.370"
  Lie64°
  Standard Clublength35"
  MailaRauta
  MalliAW
  Storeadmin
  SarjaObsession
  PelaajatyyppiMiesten, Naisten
  HCPMatala, Keskitasoinen, Korkea, Aloittelija
  Paino (g)291 g
  Paino291 g
  Head Face Material431 Stainless Steel
  Head Shafting Depth30 mm
  KäsiRight

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!