Lataa...

Dynacraft Prophet CB Iron-Oikea-SW

Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 vikkon sisälläTilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 vikkon sisällä
16,95 €
  Tuote nro
  I3710A-20S
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  Dynacraft Prophet CB rautamailat on suunniteltu parantamaan kahta tärkeää ominaisuutta pelissä: lisäämään pituutta ja parantamaan tarkkuutta. Mailan yksilöllisen "Flexface" tekniikan avulla on saatu kehitettyä taidokas, ohuesti taottu lyöntipinta, joka antaa mahdollisimman korkean COR-palautumiskertoimen. Mailanpää on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on erityislämpökäsitelty. Valmistustekniikka, sekä lyöntipinnan eri paksuudet saavat aikaan sen, että pallo lähtee mailanpäästä korkeammalla nopeudella. Mailanpään painojakautuma saa myös painopisteen matalammalle ja taaemmas, mikä taas parantaa lyönnin suoruutta ja antaa lisää pituutta.

  Tätä mailaa voi verrata draivereihin, joissa on korkea COR-kerroin, sekä onttoihin väyläpuumailoihin ja hybrideihin, jotka lisäävät pallon nopeutta. Mailanpään loft-kulma on hieman tavallista pienempi, mikä estää pallon lentämisen turhan korkealle vaan pallon kaari kulkee normaalisti.

  Tämä golfmaila sopii kaikille golfareille jotka kaipaavat peleihinsä tarkkuutta ja parannusta.
  Lisätietoja
  MerkkiDynacraft
  KäsiOikea
  MalliSW
  Loft54°
  MalliSW
  Bounce12°
  Offset1 mm
  Hosel ID0.370"
  Lie64°
  Standard Clublength35.5"
  MailaRauta
  MalliSW
  Storeadmin
  SarjaProphet
  PelaajatyyppiMiesten, Naisten
  HCPMatala, Keskitasoinen, Korkea, Aloittelija
  Paino (g)298 g
  Paino298 g
  Head Face Material17-4 Stainless Steel
  KäsiOikea

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!