Lataa...

Acer XV Standard Iron-Vasen-SW

Tilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 vikkon sisälläTilauslomakkeella -Lähetämme 1-2 vikkon sisällä
14,95 €
  Tuote nro
  IL3716A-20S
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  Helposti pelattava rautamaila anteliaalla offsetillä.
  Aver XV Standard on suunniteltu sopimaan monille eri golfareille sekä lisäämään luottamusta peliin. Anteliaan offsetin ansiosta pelaajan on helpompi pitää mailanpää suorassa osumahetkellä. Samaan aikaan parempi kanta-varvaspainotus mahdollistaa tasaisemmat ja suoremmat lyönnit. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Rautaviitosen lavan pituus 84mm ja pohjan leveys 17mm.
  Lisätietoja
  MerkkiAcer
  KäsiVasen
  MalliSW
  Loft55°
  MalliSW
  Bounce12°
  Offset4.5 mm
  Hosel ID0.370"
  Lie64°
  Standard Clublength35.5"
  MailaRauta
  MalliSW
  Storeadmin
  SarjaXV
  PelaajatyyppiMiesten, Naisten
  HCPMatala, Keskitasoinen, Korkea, Aloittelija
  Paino (g)298 g
  Paino298 g
  Head Face Material431 Stainless Steel
  Head Shafting Depth32 mm
  KäsiVasen

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!