Lataa...

Acer XV Hybrid-Vasen-#4

Muutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaikaMuutama kpl (1) - 2-3 päivän toimitusaika
47,95 €
  Tuote nro
  FIWCL1264-004
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.
  Pidemmät ja tasaisemmat lyönnit matalammalla spinillä.

  Acer XV hybridissä on erityinen hitsaus, jossa osumapinta ja pohja kohtaavat lavanpään alapuolella. Tämän tekniikan ansiosta on mahdollista saada aikaan ohuempi osumapinta, joka puolestaan lisää mailan joustavuutta ja kasvattaa pallon nopeutta. Erityisesti huonommat osumat palloon parantuvat, kun osuma ei menetä yhtä paljon pituutta ja hybridi on näin ollen anteeksiantavampi. Tässä golfmailassa, kuten saman sarjan draiverissa, on Power Chamber, jossa painopiste on lähempänä osumapintaa. Se saa aikaan korkeamman aloituskulman ja matalamman spinnin palloon. Acer XV hybridi on golfmaila, joka anteeksiantavilla ominaisuuksillaan sopii eritasoisille golfinpelaajille, sekä korkean että matalan handicapin pelaajille. Standardipaino on 7grammaa ja sitä voidaan muokata 4mm kuusikoloavaimella. .
  Lisätietoja
  MerkkiAcer
  KäsiVasen
  Loft22°
  Malli#4
  Offset-5.5 mm
  Hosel ID0.370"
  Lie60.5°
  Standard Clublength39.5"
  MailaHybridit
  Malli#4
  Storeadmin
  SarjaXV
  PelaajatyyppiMiesten, Naisten
  HCPMatala, Keskitasoinen, Korkea, Aloittelija
  Paino (g)244 g
  Paino244 g
  Head Face Material17-4 Stainless Steel
  Head Shafting Depth30 mm

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!