Lataa...

Club Conex FAZ-FIT Hosel Adapter with Nut-Black-0.335

Tarjoushinta 14,93 € Normaalihinta 29,85 €
  Tuote nro
  CC1201
  Muutama kpl (3) - 2-3 päivän toimitusaika Muutama kpl (3) - 2-3 päivän toimitusaika
  • Ilmainen toimitus yli 99 € Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99 € tilauksille. Alle 99 € tilauksille on lähetysmaksu 5,90-14,90 € paketin koosta riippuen.
  • Lähetetään 1-2 päivän kuluessa Pyrimme käsittelemään tilaukset 1-2 päivän kuluessa (arkisin). Toimitus kestää sitten yleensä 1-4 työpäivää, mikäli kaikki tuotteet ovat varastossa. Katso arvioitu toimitusaika jos tuotteet ovat tilaustuotteita.

  Yksityiskohdat

  Uutuutena vuodelle 2014 suosittu FAZ-FIT hosel adapterijärjestelmä on suunniteltu uudelleen, jotta se olisi entistä kestävämpi ja helpompi asentaa. Adapterin ulkopintaa ei enää tarvitse hioa ennen asennusta uuden karkeamman pintakäsittelyn vuoksi. Tämä auttaa lisäämään liimauslujuutta ja vähentää irtoamista mailanpäästä. Toimii FAZ-FIT-varsiadapterien kanssa (myydään erikseen). Kevyt ja kestävä Valmistettu 7075 T6 lentokonealumiinista Helppo asentaa ja käyttää uudelleen. Sama adapteri toimii RH- ja LH-golfareille, 6 kuukauden tuotetakuu, Valmistettu Yhdysvalloissa.

  Tekniset tiedot

  Sku 2A4 A01
  VäriMusta
  MerkkiClub Conex
  Storeadmin
  Paino (g)3,9

  Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €

  Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.

  Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!