Apollo Stepless Curved (Offset + Lie) Teräs Putterit-Putter

Muutama kpl (3) - 2-3 päivän toimitusaika
SKU
APPN44CP-001
Tämä varsi on pidennetty versio AP46Cp varresta suunniteltuna erityisesti napa- ja counterbalanceputtereita mielessäpitäen.
Tämä varsi on pidennetty versio AP46Cp varresta suunniteltuna erityisesti napa- ja counterbalanceputtereita mielessäpitäen. 44” pituus kaksoistaivutuksella oikeankäden puttereihin 90° kannalla tai navalla 72° lie-kulman aikaan saamiseksi. Esimerkkinä Dynacraft On-Line ja Bionik 501.
Lisätietoja
Hinta14,00 €
VäriChrome
MateriaaliTeräs
MerkkiApollo
FlexPutter
Kauppaadmin
Shaft Trim CodeIH19
Shaft TypePutter
Shaft Tip0.370"
Shaft Tip0.370"
Shaft Length44"
SarjaStepless
Paino (g)133
Paino133 g
Jos tilaat 99 euron edestä (poissulkien toimituskulut) saat rahtivapaan toimituksen Suomessa. Lähetämme tilauksenne MyPack kanssa 2-4 päivän sisällä. Kuljetusmaksu riippuu paketin koosta, se on yleensä 6-15 euroa. Toimitusvahvistuksen yhteydessä saat myös Postin seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi kulkua.
Tiedämme, että asiakkaamme haluavat testata golfmailoja ennen niiiden ostoa. Tämän takia takaamme kaikille asiakkaillemme sadan prosentin asiakastyytyväisyyden. Kun olet tilannut golfmailat meiltä, saat vapaasti kokeilla niitä omalla rangellasi. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa golfmailat meille viimeistään 30 päivän kuluessa ostopäivästä. Golfmailojen arvon hyvitämme lahjakortin muodossa. Sinulla on myös 14 päivän ajan oikeus avoimeen kauppaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Toimituskulut: Kirje <5,90 € | MyPack 14,90 € | Schenker 12,90 - 14,90 €
Voit tilata räätälöidyn mailan ihan ilman lisäkuluja. Käytä apunasi ”custom fit”-opastamme, jonka avulla voit laskea ja kirjata omat mittasi. Opas kertoo sinulle minkä pituiset mailat sopivat sinulle parhaiten, minkä kokoisen gripin ja minkä tyyppisen varren tarvitset. 20-30 % kaikista pelaajista pelaavat mailoilla jotka eivät sovi heidän tarpeisiin. Kun olet tehnyt tilauksesi, rakennamme sen sinun asetusksiesi mukaan. Jos toisaalta olet aina ollut tyytyväinen standardmailaasi, et tietenkään tarvitse eritysasetuksia – valinta on sinun!
Lähetämme kaikki tilaukset 48 tunnin sisällä. Emme voi lähettää niitä nopeammin, koska me rakennamme kaikki mailat alusta asti – asetamme varren, mailanpään ja gripin toivomuksiesi mukaan. Gripit ja varret, pallot ja muut tarvikkeet lähetetään samana päivänä tai seuraavana päivänä. Kuljetus kestää noin 2-4 päivää.